facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Das en Vlassak Zonwering

Das en Vlassak Zonwering

Info

Bij Das & Vlassak Zonweringen en Rolluiken bent u aan het juiste adres voor al uw buiten- en binnenzonwering. Zowel particulieren als bedrijven kiezen ons al jaren voor zowel grote als kleine projecten op het gebied van zonwering.



"Wie op zoek is naar zonwering, binnen of buiten, doet er goed aan om even naar Best te rijden. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een regionale expert en wij bieden voor elk raam en iedere ruimte dé perfecte oplossing!"
Adres: Randweg 1c, 5683 CL Best
Telefoonnummer: 0499-464569
Stad: Best
Route: Randweg 1c
Postcode: 5683 CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Solero parasols Solero parasols 170 meter Parasol besteld voor de verjaardag van mijn vrouw, had hem graag op specifieke dag en...
Verano Zonwering & Rolluiken Verano Zonwering & Rolluiken 211 meter Altijd vriendelijk, maar vaak wel even wachten.
Luna Glass Tinting Luna Glass Tinting 360 meter Autoramen laten tinten bij Luna. Snelle reactie en duidelijke uitleg en offerte. Hela...
Tapijtcentrum Nederland Tapijtcentrum Nederland 2 km Geweldig goed geholpen hier, zowel op de afd raambekleding als in de meubeltoonzaal. ...
Recensies
Ze zijn klant onvriendelijk, slechte service, en in het gerepareerde rolluik zitten kieren. Ook komen ze bij de afspraak niet en krijg geen excuses of begrip alleen "soms zit het mee soms zit het tegen" ik raad iedereen ten allertijden af om met dit bedrijf in zee te gaan. antwoord op onderstaande reactie: ik wacht al een week om terug gebeld te worden? nu moet ik contact opnemen?
Deze firma was bij mijn buren de rolluiken aan het repareren. Ik sprak hen aan omdat mijn rolluik ook niet meer werkte. De medewerker kwam meteen kijken en loste het met een simpele handeling op. Hij rekende hiervoor vervolgens geen kosten. Super service.
Zeer professioneel bedrijf dat zowel een luifel als sunscreens bij ons heeft geplaatst. Alles werkt helemaal perfect en toen dit een jaar na plaatsing niet het geval was, hebben ze dit heel netjes opgelost. Heel kundig personeel, en heel goede service. Mij hebben ze als vaste klant!
Mooie ruime winkel op makkelijk bereikbare locatie. Binnen staan de diverse zonweringsmogelijkheden duidelijk gedemonstreerd. Vriendelijke bediening.
Echt een super bedrijf. Je word er heel goed geholpen door mensen die weten waar ze over praten. En in de geheel nieuwe showroom kunnen ze veel laten zien. Ze hebben werkelijk alles op het gebied van zonweringen rolluiken binnen vitrage afdaken enz. En voor een eerlijke prijs. Echt de moeite waard om een keer een bezoek te nemen in de showroom.
Mij ouders 84 jaar en de buren 86jaar hadden een schuifhor door Vlassak laten plaatsen. Bij beiden werkten de hor niet meer naar behoren dus namen contact op voor service. Helaas hebben zij geen service mogen krijgen, enkel een zeer onbeschofte dame mede eigenaresse aan de telefoon die hen EN onbeschoft brutaal te woord stond EN telefonisch kon beoordelen dat dit geen garantie is maar ruw omgaan met schuifdeur...2 uiterst nette mensen die juist heel netjes met spullen omgaan.. lesje klantenservice mevr. Vlassak? Ze zijn inmiddels maar naar vriendelijke concurrent gegaan.
Wij zijn zeer tevreden!!! We hadden van te voren een afspraak gemaakt en werden dan ook meteen bij binnenkomst geholpen. Ze namen ruim de tijd voor ons. Inmiddels hebben we een mooie veranda.
Top service, zonnescherm & rolluik reparatie uitgevoerd, beiden rollen weer als n zonnetje, heel blij mee en vriendelijke monteurs. Perfect!
Zeer tevreden over dit bedrijf. Zóu eigenlijk enige tijd moeten wachten voor herstel van moter zonwering door drukte..maar achteraf toch zeer snel geholpen. Net werkend en zeer sociaal, vriendelijk ,vakkundig personeel. Merkte echt dat het mensen zijn die er met verstand over praten. Al met al 'n aanrader.."zeer tevreden" over dit bedrijf.
Paar keer langs geweest voor shutters. Definitief: indien je op zoek bent naar schutters moet je hier niet zijn. Veel te duur en opbouw van prijs is toch wel raar. Zelf foto maken van prijslijst mag niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid