facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Darwin Park - Kinderboerderij

Adres: De Weer 31, 1504 AH , Zaandam, 1504 AH Zaandam
Telefoonnummer: 075-6166906
Stad: Zaandam
Route: De Weer 31, 1504 AH , Zaandam
Postcode: 1504 AH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vijfhoekpark Vijfhoekpark 1 km Heerlijk park om even doorheen te lopen met of zonder hond Toiletten: Geen wc aanwez...
Recreatiegebied Jagersveld Recreatiegebied Jagersveld 3 km Mooi natuurgebied waar je veel vogels kunt spotten. Tevens recreatie gebied met wat k...
Recensies
De kinderboerderij in het Darwinpark is echt een feestje! Dit is een leuk uitje voor jong en oud. Overal staan er picknicktafels bij de speelplaatsen. Maak een leuke wandeling door het park en ontdek welke dieren er allemaal rondlopen. Als je geluk hebt, dan laat de pauw trots zijn prachtige veren zien. Openbare toilet is aanwezig. Gratis parkeren in de omgeving.
Grweldige dierenboerderij. Kinderen kunnen dicht bij de dieren komen. Verblijven zijn goed onderhouden
Kom hier al 10 jaar en vind het een geweldig park/boerderij. Vooral nu er ook een uitbouw klimpark bij gemaakt is voor grotere kinderen. Nu met me 2 jongste kleinkinderen. Over paar weken de oudste 3 er naar toe.
Leuke plek om plezier te hebben in de zon. Zeker met leuke spelletjes en dieren, een prachtige plek voor het gezin. En vooral voor kinderen
Het is heerlijk vertoeven daar. Wel jammer dat er nog zo weinig groot vee is. We hebben geiten en 2 paarden gezien, maar verder kippen, konijnen, pauwen, en vogels. Mijn kleinzoon vind de oude speeltuin geweldig. De auto's die daar staan wil hij met zijn 15 maanden allemaal uitproberen. En de grote speeltuin is over een aantal jaren heel leuk voor hem.
Zeker leuk om met jongen kinderen hier naar toe te gaan. Er is zoveel te beleven
Als geboren poelenburger de kinderboerderij vanaf begin meegemaakt, nog steeds topatractie.. zeker met al de veranderingen en samenwerking met ZNMC. Hoeveel kinderen en ouders genieten hier niet elke dag. Top !!
Heerlijk park met dieren om de kleine kinderen bekend te maken met dieren. De speeltuin die onlangs aangelegd is, is een schot in de roos.
We waren er op 5 mei met de kleinkinderen. Helaas gesloten. Jammer dat ze op dat soort dagen dicht zijn
Mooie boerderij met best veel dieren. Er is ook een speeltuin met allerlei fietsjes. We hebben ons een lange tijd kunnen vermaken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid