facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Darteldome

Adres: Doctor Nolenslaan, 6136 GV Sittard
Telefoonnummer: 046-7400000
Stad: Sittard
Route: Doctor Nolenslaan
Postcode: 6136 GV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Darteldome Kerkrade openingstijden, Darteldome Limburg, Ballorig Sittard, Darteldome Zaandam prijzen, Darteldome rittenkaart, Darteldome Zaandam review, Darteldome noord, Ballorig Sittard korting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veltmeijer Group Veltmeijer Group 676 meter Real Estate - Family Entertainment Centers - Indoor Leisure
Zaterdag Middag Club - ZMC Zaterdag Middag Club - ZMC 2 km Vertaald door Google Super! Origineel Super!
Speeltuin Thienbunder Speeltuin Thienbunder 3 km kinderen van vrijwilligers krijgen `t hele seizoen gratis toegang tot de speeltuin
Ballorig Sittard Ballorig Sittard 3 km De kinderen hebben het leuk 2 en 4 jaar. Binnen is het wel redelijk warm. Vanaf 20 gr...
Recensies
Leuke indoor speeltuin, voor 7 euro per kind aan entree. Ouders zijn gratis. Wel jammer dat men geen airco installatie heeft.
Wat een slechte kinderbinnenspeeltuin! Kranen stuk, speeltoestellen gevaarlijk of defect en ook nog een vieze oude frituurvetgeur. WC onderhoud wordt niet bijgehouden of opgeschreven maar da's in 1 oogopslag wel duidelijk: Geen schoonmaak! Wij zijn na een uurtje vertrokken. Personeel had er duidelijk ook geen zin meer in en kon ons op bovenstaande nog niet eens fatsoenlijk te woord staan.
Wij komen er graag, het is een leuke speeltuin, helaas word er in de toestellen inderdaad niet of nauwelijks gepoetst. Wc's zijn netjes en de balie ook, personeel is prima. Als men buiten het onkruid zou weghalen en binnen wat meer de toestellen en vloer zou poetsen is het helemaal 5 sterren, er is potentie voor top reviews.
Slecht onderhouden en er wordt niet goed schoongemaakt. Het draai-klimtrapje is weg en er is niets anders voor in de plek, dus een lege ruimte. Ook in het ballenvak liggen nog maar nauwelijks ballen. De banden van de bandenbaan zijn vies en versleten. De kinderen letten er niet zo op, maar voor mij persoonlijk heeft het afgedaan. Verklaart meteen waarom het er zo rustig was. Het scheelt nog dat de kinderen het meeste niet echt opmerken.
Vandaag geweest dacht leuke middag te hebben met mijn kleinkinderen dus niet. Bij binnenkomst voelde het al vreselijk koud overal waren de ventilatoren aan Ben klacht gaan indienen maar de jufr.kon ze niet uizetten. Probleem was al van vorig jaar oktober en was bekend bij de baas. Waren al meerdere klachten binnen gekomen en hij had nog niks ondernomen. Was ook helemaal niet druk. Mij zie je dus daar niet meer terug Vind het schandalig dat je niks vemoedend daar naar toe gaat de volle prijs moet betalen 8.50 kid 12jaar en 4.50 kind 3jaar en dat je dan de hele middag stikt van de kou.
Leuke binnenspeeltuin. Veel variatie voor leeftijden, bijvoorbeeld een klimtoren maar ook een soort klimparcours voor oudere kinderen. Voor baby's een baby hoek en voor peuters leuke ballen speelplaats en dingen waar zij kunnen klimmen en glijden. Het poortje van de uitgang is altijd gesloten wat de veiligheid voor het weglopen waarborgt. deze is in Kerkrade altijd geopend het personeel is erg vriendelijk.
Leuk voor de kinderen. Maar zo donker binnen, met wat aangekleed met knipperende kleur lampen. Buiten is geen verlichting op de parkeerplaats. Ook de ingang is maar donker. De kinderen tot 9 jaar vermaken zich prima met klimmen, klauteren, glijden en ballenbak. De aankleding kan alleen wat gezelliger.
Niet schoon, keuken maar deels beschikbaar, nauwelijks toezicht. Temperatuur was voor nu goed, maar het moet niet kouder worden. Fijn dat baby/peuterdeel van groot deel is gescheiden. 8,50 is duur voor deze speeltuin.
Grote parkeerplaats en handige ingang. Speelruimte is groot en overzichtelijk. Ruim opgezet voor ruimte om te lopen. Peutergedeelte gescheiden van de grotere kinderen en eenvoudig in de gaten te houden. Muziek niet te hard zodat de ouders ook nog iets kunnen doen
Ik kom hier al jaren, maar inmiddels is alles kapot. Laddertje, bijna alle ballen zijn verdwenen, de zuiger is kapot, trampolines zijn dichtgemaakt. Zelfs uit de ranja kannen zijn hele stukken. Nu 3 dagen gesloten, ik doe een voorspelling...:Binnenkort gaat hier niemand meer naartoe. De eigenaar geniet zolang het nog kan van de inkomsten en binnenkort gaat ie sluiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid