facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dario Endara Wedding Photography

Dario Endara Wedding Photography

Info

www.darioendara.nl

Geschiedenis

Ik ben een Amerikaanse bruidsfotograaf die in Nederland woont. MIjn stijl is een mix van journalistiek en modern. Kijk voor al mijn foto's op mijn website! Tot ziens!

I'm an American wedding photographer living in the Netherlands. Check out my work on my website and if you're still interested, contact me for more information! I do travel internationally so you are never too far away for me! Hope to hear from you!

Twitter: @darioweddings



"Mijn naam is Dario Endara. Ik ben gespecialiseerd in bruidsfotografie en destination weddings. Mijn stijl is te beschrijven als foto-journalistiek. Ik fotografeer graag pure emoties en spontane momenten tijdens jullie bruiloften. Mochten jullie meer interesse hebben in mijn diensten als bruidsfotograaf, kijk dan eens op mijn portfolio voor een overzicht van recente bruiloften die ik in Nederland en daarbuiten heb mogen fotograferen. Wie weet tot ziens!"
Adres: J.G. Wiebengastraat 3, 5462 HZ Veghel
Telefoonnummer: +31 619989514
Stad: Veghel
Route: J.G. Wiebengastraat 3
Postcode: 5462 HZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Look at me Fotografie Look at me Fotografie 335 meter Bijna 3 maanden geleden heeft Danna onze bruiloft gefotografeerd. Ze is een super fot...
Gig-Pic Gig-Pic 1 km Concert, portret en product fotografie door Sander van den Berg
Het Communicatie Loket Het Communicatie Loket 53 km Het Communicatie Loket vertelt met trots over jouw bedrijf. Met woord en beeld. Je co...
Recensies
Dario is echt een topfotograaf, wat zijn we blij hem bij onze bruiloft gehad te hebben! De foto’s zijn echt prachtig, op de dag weet hij precies waar hij moet zijn en heb je soms niet eens door dat er een foto is gemaakt van dat moment. Hij kan je ook precies vertellen welke plek mooi is voor een foto, en hoe je moet staan. Verder ook niet onbelangrijk: hij is ook gewoon ontzettend aardig, dus alle communicatie is ook heel fijn.
We wisten meteen dat we Dario als trouwfotograaf wilden toen we met hem kennis maakten. Hij ontzettend goed in het vastleggen van de bijzondere momenten, hij heeft talent voor compositie en zijn foto’s hebben een prachtige nabewerking. Bovendien is hij een fijne fotograaf om om je heen te hebben, hij is vriendelijk en grappig, maar ook professioneel. Op onze trouwdag heeft Dario onze verwachtingen overtroffen. Hij zorgde dat wij ons volledig konden richten op onze momenten zonder dat het leek alsof hij er was, hij wist ons perfect op ons gemak te stellen tijdens onze fotoshoot en onze gasten waren achteraf zeer over Dario te spreken. We zijn tot slot erg blij en trots met het resultaat - we hebben een prachtig fotoboek gekregen met mooie foto’s van onszelf en onze dag met de gasten. We raden iedereen Dario aan als fotograaf!
Dario is een ontzettend goede trouwfotograaf! Hij heeft onze bruiloft vastgelegd en we zijn nog steeds heel blij met het resultaat en hoe fijn alles daaromheen is verlopen. De foto’s zijn heel mooi, puur, fris en sprekend geworden. Alle foto’s samen geven een super goede weerspiegeling van de dag! Ook het fotoalbum dat hij gemaakt heeft, is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een mooie luxe uitstraling, daar zijn we heel blij mee. Daarnaast is Dario ook heel vriendelijk en behulpzaam. Het contact was fijn en verliep soepel, en hij stelde je vooraf en op de dag zelf helemaal op je gemak. We zullen Dario aan iedereen aanraden die opzoek is naar een goede professionele fotograaf!
We hebben enkele fotografen benaderd tijdens de voorbereidingen van onze trouwerij. Uiteindelijk hadden wij de beste persoonlijke klik met Dario en dus kozen we voor hem. Dario heeft ervaring genoeg en denkt mee op de dag zelf en tijdens de voorbereidingen, wat zeker heeft geholpen. Ook vraagt hij wat voor foto’s wij graag zeker wilden hebben en neemt die mee in de planning. Wij hadden geen avonddienst omdat we toentertijd nog coronamaatregelen hadden en liever uitgebreid wilden dineren- Dario was daarin dan ook heel eerlijk dat het volledige pakket te uitgebreid was en er niet zoveel uren nodig zouden hebben en dus niet meer moesten betalen Het fijne was vooral dat er bijna geen geposeerde foto’s waren, want dat vinden Vincent en ikzelf ongemakkelijk. Je hebt totaal niet door dat Dario rondloopt en foto’s maakt. Vlak voor het eind kwam hij nog even langs om afscheid te nemen. Wij vertrokken gelijk op onze honeymoon, en in de eerste paar dagen kwam Dario al met een tiental aantal foto’s die hij als voorproefje deelde zodat wij konden nagenieten. Niet veel later kwamen alle foto’s, en daarna het voorstel voor het album die daarna met onze eigen wensen perfect werd afgerond. Wij hebben geen enkel slecht woord over Dario en ook onze ouders zijn trots met de mini-albums.
Dario is een ontzettend fijne fotograaf. Hij heeft onze bruiloft op 22 juni 2022 vastgelegd en wat heeft hij dat fantastisch gedaan! Dario heeft oog voor detail en maakt foto's van hele bijzondere ook kleine momenten. De communicatie verloopt soepel en Dario denkt goed mee over de sfeer etc. Wij bevelen Dario Endara Photography van harte aan! Het boek is echt geweldig geworden.
Dario is een relaxte, professionele, aardig en ervaren fotograaf! Hij maakt prachtige foto's en gaf ons al diezelfde avond van onze bruiloft een sneak peek voor onze avondgasten. Hier waren we al superblij mee. De emoties van de dag komen op de foto's al duidelijk naar voren. Dit maakt het zo waardevol voor ons! Zo blij met jou als onze keuze en als we de dag weer over konden doen hadden we weer gekozen voor Dario!
"Voor de bruiloft was Dario erg behulpzaam en heeft samen met ons het tijdsschema voor de hele dag opgesteld. Op de dag konden wij onze gang gaan terwijl hij op de achtergrond op de juiste momenten prachtige plaatjes schoot. Na de bruiloft kregen we binnen een paar dagen al een paar kiekjes en kort daarna de rest van de foto’s. We zijn erg tevreden en raden hem zeker aan! Zeer professionele fotograaf die prachtige spontane foto’s schiet."
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid