facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAR Dierenambulance Hardenberg e.o.

DAR Dierenambulance Hardenberg e.o.

Info

Wij verlenen 24/7 noodhulp aan dieren, vervoeren uw huisdier op afspraak en chippen aan huis.

06 57 377 365

Because all life matters!



"Stichting Dutch Animal Rescue afgekort D.A.R. is een particuliere stichting die zich inzet voor dieren in de gemeenten Emmen, Coevorden, Hardenberg en Hoogeveen. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: noodhulp verlenen aan dieren in nood, het chippen van dieren aan huis en het vervoeren van uw dier naar bijvoorbeeld de dierenarts.Voor een dier in nood zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via ons telefoonnummer 06 57 377 365. Als u dit nummer belt, krijgt u gelijk onze centralist aan de telefoon. De centralist neemt de melding aan en stuurt vervolgens de ambulance in het juiste gebied aan."
Adres: Burgemeester ten holteweg 47, 7751CR Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 0657377365
ln.eucserlaminahctud@ofni
Stad: Dalen
Route: Burgemeester ten holteweg 47
Postcode: 7751CR


Recensies
Gebeld werd vanwege drukte niet opgenomen. Ook nooit meer teruggebeld naar aanleiding van ingesproken voicemail bericht.
De medewerkers waren vlot ter plekke en namen mijn verhaal mbt de aangelopen hond serieus. Hond, foto's en video's zijn netjes meegenomen. Hond is weer naar huis gebracht.
Jammer dat ze niet mogen rijden voor een dode eend die midden op de weg lag. Moest hem zelf maar aan de kant leggen sorry ik kan en durf dat niet
Super, snel ter plaatse en het uitgeputte duifje geholpen
We hadden een marter gevonden die waarschijnlijk een tik van een auto gehad had. De ambulance was binnen het uur bij ons.
hoe ik de mevrouw aan de telefoon kreeg schrok ik een beetje van... jullie zijn toch goed voor dieren? waarom dan zuchten en puffen aan de telefoon? waarom wordt er dan naar 3 x bellen nog niks gedaan, en wordt er gezegd dat die katten wild zijn. dat ze niet te vangen zijn en dat jullie er dus niks aan konden doen. jullie moeten weten wat het verschil is tussen wilde katten en bange katten! ze zijn inmiddels door jullie meegenomen, omdat wij ze gevangen hebben hoop dat ze nu niet aan hun lot worden overgelaten!
De telefoon werd niet opgenomen.
24/7 klaar staan voor alle oproepen. omgeving emmen coevorden hardenberg hoogeveen meppel.
Goeie service en ze doen alles wat ze kunnen om je zo goed mogelijk te helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid