facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dapur Mas

Dapur Mas

Geschiedenis

Indonesische specialiteiten

Take-away en Catering
Mild van smaak, scherp van prijs

Adres: Wijngaardenlaan 100 (naast de Esso/Spar), 2252 XR Voorschoten
Telefoonnummer: 0645454790
Stad: Voorschoten
Route: Wijngaardenlaan 100 (naast de Esso/Spar)
Postcode: 2252 XR


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwe toko Voorschoten, Toko Voorschoten schoolstraat, Toko Pak Camat Voorschoten, Chinees Voorschoten, Thai Voorschoten, Indonesisch restaurant Leiden, Roti Voorschoten, Schoolstraat 97 Voorschoten
Recensies
Ze verzorgen heerlijke Indische gerechten en snacks voor een goede prijs. Ook hun catering is geweldig. Goede service en super lief personeel!
We bestellen hier vaker aangezien het zo lekker is. Maar kom er net achter dat de bestelling duidelijker minder is dan vorige keren. De bakjes zijn stuk kleiner. Jammer
Heerlijk eten , goede porties en aardig personeel Zal er zeker vaker komen ! Prijs-kwaliteitverhouding is heel goed !
Wij zijn recent vlakbij komen wonen en hebben vandaag hier voor het eerst besteld. Handig, want met al dat ijs durf ik niet ver de deur uit, maar dit is maar een minuutje lopen. Bij binnenkomst superaardige mensen en het rook er heerlijk. Thuis was de ervaring even positief. Superlekker eten voor weinig geld. Hier gaan we zeker vaker afhalen!
Toptoko! Al vele malen hier af komen halen, maar ook de thuisbezorgservice is top. Rijk van smaak en de porties zijn ook niet klein. Veel waar voor je geld.
Bedrijfslunch verzorgd en zeker niet de laatste keer. Een ieder kon ruime porties minimaal 2x opscheppen. Groot aanbod ook voor de vegetariërs/veganisten. Zeker een aanrader dus
Kleine zaak. Kan eigenlijk maar één klant tegelijkertijd naar binnen onder Corona regels. Eten is van goede kwaliteit. Beetje chaotische bediening. Ging niet helemaal goed vandaag.
Wij komen hier inmiddels een paar jaar en het is altijd goed,vers en schoon. Bediening is uiterst vriendelijk! Tip: eet alles dus ook de groenten want dat maken ze erg goed klaar!!
Onlangs catering via Dapur Mas geregeld. Indisch Buffet voor de training Succesvol Verkopen Voor Ondernemers van Omzetcoach.nl. De deelnemers waren vol lof over het heerlijke eten. Ook prima geregeld! Zeer tevreden.
Toen ik met gezin het gebrachten eten zat te eten en ik sloot mijn ogen bij iedere hap. Dacht ik dat ik weer in Indonesië zat te eten. Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dapur Mas met het openbaar vervoer


Voorschoten, Station 160 meter
46
5
Voorschoten, Station 190 meter
5
Voorschoten, Station 200 meter
46
Voorschoten 250 meter
Sprinter
Voorschoten, Foreschate 460 meter
46
5

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid