facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAP VUG

DAP VUG

Info

Dierenartsenpraktijk Voorthuizen, Uddel en Garderen

Uw dierenarts voor vleeskalveren, rundvee, varkens, paarden en gezelschapsdieren.

Geschiedenis

DAP V.U.G. is een dierenartsenpraktijk aan de westrand van de Veluwe met verschillende vestigingen in Voorthuizen, Uddel en Garderen.

Vanuit deze vestigingen wordt veterinaire zorg verleend aan zowel landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren.

Alle dierenartsen zijn betrokken bij de algemene praktijk en hebben daarnaast een diersoortspecifieke specialisatie.



"Welkom bij Dierenartsenpraktijk V.U.G.Dap V.U.G. is een dierenartsenpraktijk aan de westrand van de Veluwe met verschillende vestigingen in Voorthuizen, Uddel en Garderen.Vanuit deze vestigingen wordt veterinaire zorg verleend aan zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. Speciaal voor paarden wordt gewerkt met mobiele röntgenapparatuur en een mobiele echografie.Voor de gezelschapsdieren werken wij alleen op afspraak binnen de openingstijden op de locaties Voorthuizen en GarderenDiersoort specifieke specialisaties;-gezelschapsdieren-paarden-rundvee-kalveren-varkens"

"Welkom bij Dierenartsenpraktijk V.U.G.Dap V.U.G. is een dierenartsenpraktijk aan de westrand van de Veluwe met verschillende vestigingen in Voorthuizen, Uddel en Garderen.Vanuit deze vestigingen wordt veterinaire zorg verleend aan zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. Speciaal voor paarden wordt gewerkt met mobiele röntgenapparatuur en een mobiele echografie.Voor de gezelschapsdieren werken wij alleen op afspraak binnen de openingstijden op de locaties Voorthuizen en GarderenDiersoort specifieke specialisaties;-gezelschapsdieren-paarden-rundvee-kalveren-varkens"
Adres: Evertsenlaan 18, 3781TB Voorthuizen
Telefoonnummer: 0342-471316
Stad: Voorthuizen
Route: Evertsenlaan 18
Postcode: 3781TB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Voorthuizen openingstijden, DAP Meerveld, Dierenarts aan huis Barneveld, Dierenarts de aker, Dierenarts De Veluwe, Dierenkliniek de Arker, Vijfsprongweg Wekerom, Dierenarts Otterlo
Recensies
Zorgzaam voor dieren, goede ontvangst, prima hygiëne. Geen zorgen om je dier daarna toe te nemen, zit helemaal goed hier.
Afgelopen week bij Martine een gedragsconsult gehad met onze honden Loca en Laika. Beide honden trokken aardig aan de lijn en begonnen nog harder te trekken/ uit te vallen als ze andere honden zagen. Hierdoor was het erg onplezierig om met de honden te lopen. Na een consult van 2u bij haar aan huis was het een wereld van verschil om met de honden te lopen en kom je er achter waarom de honden zo reageren. Martine legt alles goed en duidelijk uit en met haar eigen `hulphonden` creëert ze situaties die je thuis op straat eventueel ook tegen kan komen en hier kun je gelijk mee oefenen en krijg je handvatten van hoe te handelen en achtergrond informatie. Alles wat ze ziet en uitgelegd heeft krijg je later nog uitgebreid over de mail toegestuurd met nog enkele tips. Het wandelen nu met de honden thuis is rustig en ontspannen! Zeker een aanrader om consult bij haar in te plannen!
Wat een fantastische dierenartspraktijk is dit! Wij stoorden ons al langer aan de steeds meer gecommercialiseerde dierenartsen die je ziet, ook in Amersfoort. Het gaat er daar om, om jou zoveel als mogelijk geld uit je zak te kloppen en is het dierenwelzijn secundair. Maar hoe anders is dat bij deze dierenarts zeg! Topzorg voor de dieren staat hier hoog in het vaandel, met ook nog eens zeer schappelijke tarieven. Wij rijden met alle liefde een stukje met de auto om onze dieren bij deze praktijk zorg te laten ontvangen. Afgelopen week ook een zeer positieve ervaring toen onze hond met spoed behandeld moest worden. Direct de juiste zorg gekregen en onze hond is daarna zeer snel opgeknapt. Echt top allemaal.
Op ons vakantieadres werd onze kat ineens heel erg ziek. We konden gelijk terecht en na een grondig onderzoek bleek dat hij leverkanker had. De arts en de dame achter de balie waren zeer behulpzaam en leefde mee. Wat ook meeviel was de prijs. Niet het belangrijkste maar als je iets van 25 € betaald voor het inslapen is dat niet duur. Dus ook voor de mensen met een kleine beurs met huisdieren goed te doen. We hebben ons gelijk ingeschreven en met onze nieuwe katties gaan we ook hier heen. Heb het er voor over om hier 5 kwartiertjes voor te rijden. Dank aan een ieder die ons geholpen heeft. Groetjes uit Barendrecht... Top artsen 5
Alle opties worden goed besproken en er wordt uitgebreid de tijd genomen. Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van onze hond. Maar werden wij zo liefdevol opgevangen. Er werd weer uitgebreid de tijd genomen. Een afdruk gemaakt en ook goed afscheid kunnen nemen omdat hiervoor de tijd en ruimte gegeven werd.
Voor ons al meer dan tientallen jaren de dierenarts voor onze huisdieren. Ooit met spoed in het weekend op de camping met onze kater in contact gekomen met de kliniek en nooit meer weggegaan met onze huisdieren ondanks we in 020 wonen.
Hele aardige en lieve dierenarts. Alle tijd en aandacht voor mijn 6 huisbeesten. En geduld met mij :
Kat laten steriliseren hier vervolgens 2x terug geweest omdat de hechtingen los zijn geraakt en toen kat overleden,180 euro kwijt voor een dooie kat door prutswerk.
Een fijne locatie om je huisdier te laten controleren en verzorgen
Prettig geholpen en onze hond is er ook blij mee :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid