facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAP Olst-Wijhe

DAP Olst-Wijhe

Info

Dierenarts praktijk Olst-Wijhe

Geschiedenis

Welkom

Dierenartsenpraktijk Olst Wijhe is een samenwerkingsverband van zes dierenartsen.
Wij zijn een praktijk voor zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren.
Met behulp van een moderne, goed geoutilleerde kliniek wordt een optimale dienstverlening en differentiatie op diverse vakgebieden nagestreefd. Bij elke behandeling vormt een goed overleg tussen cliënt en behandelend dierenarts het uitgangspunt. Gemotiveerde en goed opgeleide assistentes maken de zorg voor uw huisdier compleet.

Openingstijden Dap Olst Wijhe:

•Maandag t/m vrijdag: 8.00u t/m 17.30u op afspraak
•Woensdagavond op afspraak; belt u overdag
•Voor spoedgevallen zijn wij dag en nacht bereikbaar




"Dierenartsenpraktijk Olst-Wijhe is een gemengde praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden.Ons moderne pand is ingericht voor de optimale zorg voor uw dier. Wij beschikken over een ruime wachtkamer, twee spreekkamers, een apotheek, operatiekamer en twee opnameruimten. Verder is er een röntgenkamer, mobiele dentale röntgen en echo aanwezig en is er een laboratorium voor nader onderzoek.Op de praktijk behandelen wij diverse diersoorten zoals honden, katten, konijnen, cavia’s, ratten en hobbykippen. Onze landbouwhuisdierenartsen adviseren over diergezondheid en dierenwelzijn en verlenen dagelijks veterinaire zorg aan koeien, schapen, geiten en varkens. Daarnaast behandelen wij ook paarden, alpaca’s en ezels."
Adres: Jan Hooglandstraat 4, 8121 BX Olst
Telefoonnummer: 0570 561220
Stad: Olst
Route: Jan Hooglandstraat 4
Postcode: 8121 BX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Erna Post, Dierenarts DAP, Leloup Olst, Dierenarts Deventer, Openingstijden Leloup Olst, Dierenarts Diepenveen, Senior consult hond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Olst/Wijhe Dierenartsenpraktijk Olst/Wijhe 0 meter even een check met eefje, gelukkig alles goed. alles is daar netjes en vriendelijke ...
Dierenkliniek Leloup Olst-Wijhe Dierenkliniek Leloup Olst-Wijhe 269 meter Het was onze eerste keer bij deze dierenarts. Onze indruk is tot nu toe goed. Betrokk...
Recensies
even een check met eefje, gelukkig alles goed. alles is daar netjes en vriendelijke medewerkers
Ik kom hier al vanaf het begin van de praktijk bij DR. Karthaus. Een hele fijne praktijk. De praktijk ziet er netjes en gezellig uit. Aardige assistentes. Fijne sfeer. En DR. Karthaus is voor mij de beste dierenarts die er is.
Wij dierenhulpverleners werden direkt geholpen met een gewonde kitten
I.v.m. onze stervende Hond bezocht. Zeer betrokken dierenarts en goede toelichting over wat hij deed. Prima dus
Echt een aanrader, hier word je nog echt met respect en geduld behandeld. Ze denken goed met je mee. Hele goede ervaring.
Super tevreden over deze dierenartsen, namens stichting de Grote ezel
zijn zeer tevreden. praktijk ziet er fris,en schoon uit .
Ging hier altijd met alle dieren heen verhuist. Ze zijn erg lief voor de dieren en geven je het gevoel dat als je je dier moet achter laten dat ze in goede handen zijn.
Goede zorg voor onze hond cai. Naast de jaarlijkse inentingen word hij ook verder onderzocht.
Praktijk prima bereikbaar via telefoon. Maken gebruik van een keuze menu. Makkelijk toegankelijk en grote wachtruimte. Fijn personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid