facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAP Moerstraten

DAP Moerstraten

Info

VOEDING EN MEDICATIE
Ma t/m Vrij 09.00 – 16.00 uur
18.00 – 19.00 uur
INLOOPSPREEKUUR
Ma t/m Vrij 18.00 – 19.00
AFSPRAKEN
Ma t/m Vrij en Za ochtend

Geschiedenis

TELEFOON:
0165 – 30 83 38

Bij SPOEDgevallen
06 – 200 160 83



"Dierenartsenpraktijk Moerstraten is een moderne en goed uitgeruste kliniek. Wij streven naar een optimale zorg voor uw huisdier, door service-gericht, laagdrempeling en deskundig te zijn. U kunt bij Dierenartsenpraktijk Moerstraten terecht voor eerstelijnszorg of een second opinion. Natuurlijk kunt u ook terecht voor de algemene controle en vaccinatie."
Adres: Moerstraatseweg 55, 4727SK Moerstraten, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165 30 83 38
moc.liamg@netartsreompad
Stad: Moerstraten
Route: Moerstraatseweg 55
Postcode: 4727SK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ervaringen dap moerstraten, dierenarts roosendaal tarieven, dierenarts moerstraten telefoonnummer, dierenarts halsteren, dierenarts moerstraten recensies, dierenarts steenbergen, inloopspreekuur dierenarts moerstraten, dap lepelstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Skevt bv Skevt bv 1 km deze man levert alleen maar de beste kwaliteit. De prijzen zijn laag en de reparaties...
Recensies
Geweldig geholpen met behandeling van onze hond Misty Helaas hebben we haar moeten laten inslapen Geweldige steun hierbij gehad Dankje wel voor jullie medeleven en liefde voor Misty Grtjes Anita en Pierre
Super goed behandeld met onze husky. Ze is niet de makkelijkste, een hele pittige tante, maar dat is geen probleem. Hier schrik je je tenminste niet rot van de rekening.
Behulpzame en betaalbare dierenarts , er is hier altijd genoeg parkeergelegenheid en de locatie is makkelijk te bereiken. Ook hebben ze een privé uitlaatlocatie waar je de hond even kan laten plassen als het te druk is binnen of als hij gespannen is .
Was heel fijn hoe denzel en wij als baasje geholpen zijn
Fijne mensen die niet om de zaken heen draaien. Regelmatig lange wachttijd, ondanks afspraak is soms wel jammer. Dit zou beter kunnen/moeten om de huisdieren niet onnodig stress te bezorgen.
Het personeel is vriendelijk voor de dieren en mensen. Ze luisteren naar de problemen en denken mee en op zoek naar oplossingen die in het belang van het dier zijn.
Komen al meer dan 20 jaar bij deze dierenarts.Zijn altijd erg vriendelijk en alles word goed uitgelegd.
Altijd een goede en liefdevol zorg voor je huisdier. Na het achterlaten d.m.v. operatie wordt je netjes en op de hoogte gehouden hoe het op dat moment met je dier gaat.
Fantastische ervaring. Elke keer weer. Zo lief voor onze hondjes Quinty en Kenza. En voor ons ook natuurlijk. Zeer kundig. Wij noemen de artsen altijd: de Belgische/ Nederlandse dr pol. Zij zijn van oorsprong van België nml. Toppertjes, ook alle assistentes.
Goede service fijne omgang prijs kwaliteit is prima in orde en schrijven goede medicijnen voor en ze nemen de tijd om de juiste diagnose te stellen die San achteraf ook klopt
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar DAP Moerstraten met het openbaar vervoer


Moerstraten, Moerstraatseweg (Kerk) 270 meter
212
613
Moerstraten, Moerstraatseweg (Kerk) 270 meter
212

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid