facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAP Bodegraven BV

DAP Bodegraven BV

Info

Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V. is een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren in het Groene Hart van Zuid-Holland.

Geschiedenis

Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V. is een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren in het Groene Hart van Zuid-Holland. Ons team bestaat uit 15 dierenartsen, waaronder twee erkende keuringsdierenartsen, een ISELP gecertificeerde paardenarts en een erkend manueel therapeut voor paarden. Tevens werken wij intensief samen met een Nederlands specialist inwendige ziekten.

Onze enthousiaste dierenartsen en assistentes streven ernaar om uw dier altijd de best mogelijke zorg te geven. Om dit te realiseren werken we binnen de kliniek volgens de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied en volgen onze dierenartsen regelmatig nascholingen op zowel nationaal als internationaal niveau.



"Dierenartsenpraktijk Bodegraven is een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren in het Groene Hart van Zuid-Holland. Ons team bestaat uit 20 dierenartsen en 30 assistenten, waaronder twee erkende keuringsdierenartsen, een ISELP gecertificeerde paardenarts en een erkend manueel therapeut voor paarden. Tevens werken wij intensief samen met een Nederlands specialist inwendige ziekten."
Adres: Zuidzijde 63, 2411 RT Bodegraven
Telefoonnummer: 0172-613798
Stad: Bodegraven
Route: Zuidzijde 63
Postcode: 2411 RT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diëtistenpraktijk Mirjam van Egmond Diëtistenpraktijk Mirjam van Egmond 434 meter Praktische en professionele informatie over voeding en dieet bij gezondheid en ziekte...
Feelfit Massagepraktijk Feelfit Massagepraktijk 993 meter Praktijk voor sport-, en ontspanningsmassage
Recensies
Niet eens 1 ster waardig, waardeloze kliniek! Denken alleen maar aan het geld en niet aan het welzijn van het paard. Meerdere paarden in mijn omgeving zijn hier slechter vandaan gekomen, dan heen gegaan.
Groot en van alles voorzien. Ruime parkeer gelegenheid. Alleen niet heel eenvoudig te vinden voor de eerste keer.
Super kliniek met professionele dierenartsen!
Een hele fijne praktijk Wat mijn eigen dieren arts in gouda niet constateerden . En daar wel , was botkanker bij mijn hond . Er was niets meer aan tedoen Uiteindelijk hebben we haar in moeten laten slapen
Als ik 10 sterren kon geven zou ik het doen. Na een zoektocht van jaren waarin geen enkele andere hoog aangeschreven kliniek een juiste diagnose rondom mijn paard kon vaststellen, ben ik uitgekomen bij Sander de Blaauw, DAP Bodegraven om het een laatste kans te geven. Heel gedegen werd er onderzoek gedaan en bovenal werd er ook op een hele menselijke en prettige manier met mij gecommuniceerd. Na jaren had ik nu wél een diagnose en is mijn paard bij Sander in behandeling gegaan. Wat eerst uitzichtloos leek is nu weer een dressuurpaard dat op Subtop niveau weet te presteren, topfit in zijn vel zit en een eigenaar die dolgelukkig is. Sander heeft een vlijmscherp oog voor beeldvorming en is ook een zeer betrokken dierenarts. Dat waardeer ik enorm. Ook veel dank aan het team rondom Sander, dat in de hele periode ontzettend goed voor mijn paard heeft gezorgd en de communicatie is altijd super verlopen. Als iemand mij vraagt waar ze heen moeten met hun paard, is na jaren ervaring mijn antwoord heel duidelijk: bel Sander de Blaauw en ga naar DAP Bodegraven. Daar word je eerlijk en menselijk geholpen!
Op zondag 13 december in de avond, onverwachts bij de dierenarts. Amy, was voor haar mand neergevallen, Zij schrok en probeerde weg te komen, viel weer. Ook haar achterpoot links viel uit. De gehele linkerkant van Amy, functioneerde niet meer. Een dienstdoende dierenarts, twee maanden werkzaam bij de kliniek, dat is wat ze vertelde. Haar naam is Hanna volgens mij. Zij kwam erg jong over en eigenlijk vroegen wij ons af, of ze wel een afgestudeerde dierenarts was. Ze deed bijvoorbeeld bij Amy een soort van een infuusje plaatsen, in de wachtkamer op de grond. Mijn man vroeg haar nog, of ze dit niet beter op de tafel kon doen. Uiteindelijk was dit toch maar beter. Ikzelf kon het al helemaal niet meer aanzien. Vervolgens legde ze contact met Ilse, omdat ze blijkbaar nog niet helemaal thuis was in de praktijk. Wij Amy mee teruggenomen, naar huis. De andere morgen, weer naar de praktijk. Wie Amy heeft geholpen, die morgen, vond het nodig, om Amy een mondkapje en een kap aan te doen. Of onze Amy als een tijger zo gevaarlijk was. Amy bleef achter en wij zonder haar naar huis. Thuis gekomen, konden we kort daarna terug. Advies om met Amy naar Utrecht te gaan. Toen begon de ellende nog erger te worden. Amy met de kap en mondkapje naar Utrecht gebracht. De maanden ervoor hebben we steeds gevraagd, een afspraak in te plannen bij Ilse. Ik had met de jaarlijkse controle met Ilse het gedrag van Amy in de gaten te houden, anders adviseerde zij om nog maar weer eens te kijken, naar de heupen. Amy had een beweging, naar achteren waaraan je kon merken, dat ze pijn had. Ik heb tot 4 keer toe gevraagd, om een afspraak bij Ilse in te plannen. Nee, ik kon wel bij die en die, die kunnen alles uit het dossier lezen en weten er ook alles van. De laatste keer dat ik met Amy daar was, adviseerde volgens mij Emma opnieuw, om de volgende keer een afspraak in te plannen bij Ilse. Nee, weer niet. Een discussie over tabletten. Met Ilse afgesproken, dat ik iedere maand 1 tablet kwam halen voor Amy. De assistenten/receptionisten, lijken het soms beter te weten dan wat ik had afgesproken met Ilse. Sinds de verhuizing, naar het nieuwe gebouw, was een afspraak voor Amy bij Ilse uit de boze. Blijkbaar niet interessant genoeg meer.
Op onze manege heeft deze DAP een goede reputatie, dus ik besloot hierheen te gaan na een teleurstellende ervaring bij een andere dierenarts. Het contrast met deze praktijk was groot. Ons paard is zeer zorgvuldig onderzocht door Aurelie. Ze bekeek de gangen nauwlettend tijdens longeren op zachte en harde ondergrond, maakte röntgenfoto's en echo's. Zelfs toen ze had vastgesteld dat hij zijn been verzwikt had, bleef ze doorzoeken en vond ze nog een tweede blessure, een schiefel hoger op hetzelfde been. Al die tijd nam ze de moeite om mij te informeren wat ze aan het doen was.
Een hele slechte ervaring met deze kliniek. Mijn hondje was 2 dagen flink ziek, overgeven ,geel tandvlees ,het wit in haar ogen was geel.. Kortom conclusie leverfalen...en het advies van Dap was om haar dezelfde dag nog te laten inslapen...ik kon dat niet aan en wilde overgaan op speciaal dieet voer voor lever problemen..en we zijn nu 1.5 jaar verder en mijn hondje is weer kerngezond en nooit geen klachten meer gehad. Als ik naar hun had geluisterd was mijn hondje er dus niet meer geweest.
Wij hebben een zeer positieve ervaring opgedaan in de dierenartsenpraktijk Bodegraven met de medewerkers en met de dierenarts die ons hondje grondig onderzocht en uitgebreid de tijd nam om onze vragen te beantwoorden en om uit te leggen wat er met DJ aan de hand is. Groot vertrouwen in deze dierenartsenpraktijk!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar DAP Bodegraven BV met het openbaar vervoer


Bodegraven, Molenbrug 270 meter
724
Bodegraven, Molenbrug 270 meter
724

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid