facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daoud Rahimi Gym

Daoud Rahimi Gym

Info

Sportcentrum Daoud Rahimi Gym te Rolde. Vechtsport, Ashihara Karate, Judo, Kickboksen, Bootcamp, Personal training, Yoga, Fitness, Pilates, Clubpower.

Adres: Burgemeester Reijndersstraat 21 B, 9451 BC Rolde
Telefoonnummer: 0592-481433
ln.mygimiharduoad@ofni
Stad: Rolde
Route: Burgemeester Reijndersstraat 21 B
Postcode: 9451 BC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00

Recensies
Gezellig altijd een leuke sportschool met leuke gewone mensen.
Daoud heeft van deze oude garage een mooie sportschool gemaakt waar het hele dorp en omgeving welkom is. Sporten zal nooit mijn grote passie worden, maar door het enthousiasme van Daoud en zijn medewerkers ben ik toch elke week weer gemotiveerd een paar uur me in het zweet te werken in de dé sportschool van Rolde!
Daoud en zijn medewerkers zijn zeer gemotiveerd en vormen een hecht team. De sportschool ziet er spic en span uit na een grondige verbouwing en er is ruimschoots geinvesteerd in nieuwe apparatuur. De sportschool beschikt over meerder trainingsruimtes,waaronder een Dojo, Spinningzaal, een lokaal voor Pilates ,bodypump ect..en ook is er een buitenruimte waar onder meer Bootcamp word gegeven. Tevens is er een gezellig terras waar na de sportieve inspanning ontspannen kan worden . Het aanbod lessen /activiteiten is prima. De sfeer is relaxed , jong en oud sporten bij Daoud ,macho gedrag zie je hier niet ,dat is bij andere sportscholen wel anders. Kortom bevalt het trainen bij Daoud mij bijzonder goeden ik kan het dan ook van harte aanbevelen.
Mooie sportschool van een zeer enthousiaste ondernemer. Ruim opgezet met diverse zalen voor de diverse lessen. Aanrader!
Hele leuke sportschool met verschillende mogelijkheden als:groepslessen, zelfstandig sporten met OA :gewicht heffen,kracht oefeningen en conditionele oefeningen,kortom er is veel te doen er zijn veel leuke mensen en trainers en de eigenaar van de sportschool is ook geweldig.
Sinds de opening kom ik al bij Daoud Rahimi Gym. Het is een kleine sportschool met een huiselijke sfeer. De eigenaar is continu bezig met vernieuwing, onlangs is alle krachtapparatuur vervangen voor nieuwe. Daoud is zelf een fanatieke sporter en kan dit ook goed overbrengen tijdens zijn personal traingen. Ook eens lekker sporten een fijne setting? Dan kan ik Daoud Rahimi Gym van harte aanbevelen.
Fijne sportschool met een leuk aanbod aan groepslessen. Altijd gezellig!
Geweldige gym met zeer uitgebreide faciliteiten. Hechte club van dorpgenoten met leuke groepslessen. Echt van gigantische waarde voor het dorp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid