facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dao's Dining

Dao's Dining

Info

Wekelijks wisselende Thaise menu's voor €19.50
Ook afhaal mogelijk

Adres: Visstraat 11, 4301 CC Zierikzee
Telefoonnummer: 0111651711
Stad: Zierikzee
Route: Visstraat 11
Postcode: 4301 CC



op zoek naar gerelateerd: dao dining menu, marktzicht zierikzee, restaurants zierikzee, same same zierikzee
Recensies
Klein Thais restaurant met 8 tafeltjes. Heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs. Wij hadden geluk dat er nog een tafeltje vrij was maar reserveren is aan te raden.Eten: 5/5
Wat een pareltje! Heerlijk eten, lekker pittig en super vriendelijk personeel. Eigenlijk zaten ze vol, toch kregen we de gelegenheid om een driegangenmenu te eten. Dikke aanrader!Eten: 5/5
Vriendelijke ontvangst, hoofdgerechten prima op smaak. Vega variant met tofu werd ter plaatse voor ons bereid. Voorgerechten kipsaté en vega loempia misten Thaise smaak, meer zoals bij een Hollandse snackbar, zelfs een stokbroodje bij de saté. Bij afrekenen werden de voor- en hoofdgerechten opgeteld tot een menu. Dat we geen dessert hadden genomen, paste niet in het kassasysteem. Dus betaalden we de volle menuprijs.
Zeer goed restaurant. Het eten was TOP en de gastvrouw en het personeel waren zeer vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.
Heerlijk eten, van Curry tot Pad Thai. Lekker ter plaatse eten maar afhalen voor thuis is zeker ook een aanrader!Eten: 5/5
Zeer goed eten en gezellige bediening, erg jammer dat er uit de fietstassen voor het restaurant spullen werden gestolen!
Wat een gezellig klein restaurant, zeer gastvrij. Kleine kaart maar het eten was heel erg lekker. Als je in de buurt bent van Zierikzee zeer zeker een aanrader. Vriendelijke bediening. Prijs heel schappelijk en kwaliteit zeer goed. Gaan zeker nog een keer.
Vanavond voor het eerst hier een hapje gegeten.. wat een super leuke en gezellige zaak is dit zeg!!! Ontzettende leuke gezellige bediening en heerlijk vers eten echt me complimenten!!!! Wij gaan zeer zeker terug echt een aanrader!!!!!!
Heerlijk vers eten volgens een vaststaand 3-gangen menu met keuzemogelijkheid voor het hoofdgerecht. We hebben gezellig in de tuin gezeten en werden vriendelijk en informeel bediend.
Gezellig klein thais restaurant. Leuke bediening en heerlijk eten. Eenvoudige menukaart, maar waarschijnlijk is daardoor wat je krijgt des te beter bereidt. Met het combinatie menu 3 voorgerechtjes, 3 curry's en een toetje heb je een mooie proeverij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid