facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DanZallure

DanZallure

Info

DanZallure biedt verschillende Dans- en Zanglessen voor kinderen en volwassenen aan in Rotterdam en Bleiswijk. Creatief en Artistiek bezig zijn!

Geschiedenis

DanZallure is opgericht door Dominique van Son en Jente Voorn om kinderen de kans te geven zich te ontwikkelen op het gebied van Dans en Zang. Beide hebben veel ervaring met het lesgeven op verschillende gebieden. Naast zang en dans zijn zij ook gespecialiseerd in Musical, Yoga, Workouts en Voedingsadvies. De lessen zijn gericht op de ontwikkeling van het kind. Uit ervaring is gebleken dat kinderen uit hun schulp kruipen en zelfverzekerder de ruimte weer verlaten. Ze maken kennis met werk discipline en samenwerken.

Creatief en sociaal bezig zijn en lekker bewegen.

Naast de kinderen zal DanZallure zich ook gaan richten op lessen voor volwassenen.



"Zoals de naam misschien al een beetje verklapt is DanZallure gespecialiseerd in dans- en zanglessen van leeftijden vanaf 3 jaar t/m 12 jaar"
Adres: Rembrandtlaan 40, 2665 XG Bleiswijk
Stad: Bleiswijk
Route: Rembrandtlaan 40
Postcode: 2665 XG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gunther Wine Academy Gunther Wine Academy 615 meter Gunther wine academy
Smaakpanel Bleiswijk Smaakpanel Bleiswijk 2 km Smaakpanel Bleiswijk bestaat uit mensen die het leuk vinden om mee te doen aan proeve...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid