facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Danstheater winkel

Danstheater winkel

Info

De Danstheater winkel. Waar dans en lifestyle samen komt door Hip Hop, Ballet, Jazz, Salsa, Ballroom, Tap en Latin.

Geschiedenis

De Danstheater winkel.
Waar dans en lifestyle samen komt door Hip Hop, Ballet, Jazz, Salsa, Ballroom, Tap en Latin. En dat is logisch want dansen zit in ons bloed.
Het is dan ook onze taak en passie uit respect voor dansers om deze te helpen om deze te helpen bij het behalen en het bereiken van hun doel. Wij zijn dan ook trots om in de danswereld te mogen werken. We zijn geen verkopers of handelaren maar doen simpelweg ons best om met onze dansproducten en deskundig advies jou als danser te laten stralen.



"De Danstheater winkel.Waar dans en lifestyle samen komt door Hip Hop, Ballet, Jazz, Salsa, Ballroom, Tap. En dat is logisch want dansen zit in ons bloed.MissieHet is onze missie jou als danser te helpen bij het bereiken van je doel, doormiddel van ons deskundig advies en de dansproducten uit onze danswinkel, zodat jij als danser kan stalen en kan doen waar je goed in bent. Dansen!"
Adres: Oliemolen 124a, 4701KM Roosendaal
Telefoonnummer: 0634867515
Stad: Roosendaal
Route: Oliemolen 124a
Postcode: 4701KM



op zoek naar gerelateerd: Dans shop, Balletkleding dames, Mooie balletpakjes, Balletkleding Rotterdam, Balletpakje Dames zwart, Balletkleding belgie, Danswinkel Amsterdam, Bloch balletpakje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jukebox Mode Jukebox Mode 489 meter
ByDebster ByDebster 640 meter Erg leuke, betaalbare, kleding! Debby geeft goed en eerlijk advies. Hier blijkt dat j...
terStal Familiemode terStal Familiemode 725 meter Een super leuke betaalbare kleding winkel waar iedereen kan slagen! En wekelijks nieu...
Konceptstore brands Konceptstore brands 744 meter De beste service die je je kan wensen! Ik ben oprecht nog nooit zo goed geholpen doo...
Shoeby Roosendaal Shoeby Roosendaal 799 meter Ben er toevallig met mijn vrouw binnen geweest maar de verkoopsters kwamen mij maar k...
Esthers Kleding  & Zo Esthers Kleding & Zo 1 km Leuke kleding. Voor jong en oud.. En accessoires
Carnaval Bazaar Ple4 Carnaval Bazaar Ple4 2 km Goede winkel met genoeg kleding voor bijvoorbeeld carnaval. Personeel is vriendelijk ...
Trespass - Rosada Outlet Trespass - Rosada Outlet 2 km Outdoor producten en dan vooral schoenen die binnen een jaarnegen maand los scheuren ...
Josha Women + Accessoires Josha Women + Accessoires 3 km Fijne winkel en vriendelijk personeel.
Recensies
Een danspanty besteld. Deze kwam door leverproblemen pas maanden later binnen. Ik had inmiddels al een andere besteld, dus gemaild dat het niet meer nodig was. De volgende week was hij er ineens. De danspanty retour gestuurd, maar geen geld terug ontvangen verpakking zat nog dicht en mail van annulering was bijgevoegd. Meermaals gemaild, maar geen reactie terug, waardoor ik nog steeds mijn geld niet terug heb. Ik zou hier zeker niet bestellen.
15 november 2021 een bestelling gedaan bij deze webshop. Nog steeds de bestelde danssneakers niet binnen gekregen. Totaal geen reactie via de mail of WhatsApp. Wanneer je hun winkel belt krijg je voicemail dat je moet mailen of een WhatsApp berichtje moet sturen. Kortom na de betaling en bevestiging van bestelling ben je gewoon je geld kwijt en zijn ze niet te bereiken. Oplichting.
Slechte ervaring met deze webshop. Na het retourneren van een balletpakje heb ik het bedrag niet retour ontvangen, terwijl ik van PostNL wel een ontvangstbevestiging heb ontvangen. Na een mail, bellen en whatsapp nog steeds geen reactie ontvangen. Ik zou hier niet bestellen.
Zeer tevreden over een online aankoop. De Blochsox zijn super, van goede kwaliteit. Alles verliep soepel, duidelijke info over de verzending. Ik kreeg per ongeluk 2 paar sokken i.p.v. 1. Na melding hiervan gedaan te hebben, mocht ik ze houden. Kerst is vroeg dit jaar! Wat een geweldige service heeft deze winkel. Heel erg bedankt!
Mooie winkel met groot assortiment, en vooral veel unieke en bijzondere items. Rob is bijzonder kundig en behulpzaam. Online bestellen gaat supersnel. Wij halen alles wat we nodig hebben voor onze danssport in de winkel of bestellen online artikelen na als ze versleten zijn.
Geweldige winkel met fijn, breed assortiment. Met name de tijd, persoonlijke aandacht en het deskundige advies van Rob is fantastisch! Top service. Zowel voor leuke cadeautjes als professionele dansspullen kun je hier terecht. Absolute aanrader!
Winkel met veel mooie danskleding en dansschoenen in allerlei maten. Ook ideaal voor aankoop van spitzen! Er is een ruime keus! Rob helpt iedereen persoonlijk met veel geduld en neemt echt de tijd voor je zodat je zeker met de juiste keuze naar buiten gaat!
De danstheaterwinkel is een mooie winkel met een ruime keuze aan danskleding. Van een prachtig balletpakje tot een mooie dansbroek, van fraaie accessoires tot fijne beenwarmers, het is er allemaal te vinden. Wat ik handig vind, is dat je bijvoorbeeld een vest uit de danstheaterwinkel ook buiten je dansles goed kunt dragen. De bediening is bijzonder prettig en vriendelijk. De service is uitstekend. Alle producten zijn ook online te bestellen.
Top ervaring; tijdens corona enkel op afspraak maar perfect veilig, met persoonlijke touch en vakkundige hulp voor aanmeten van spitzen. Groot assortiment van balletpakjes. Zeker aan te raden. Ook online voordien ook goede ervaring
Bestelling gegaan en daarna niks meer gehoord. Mail gestuurd, geen reactie. Whatsapp bericht, geen reactie. Telefonisch contact, geen reactie. Heel vervelend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid