facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansstudio X-Dance

Info

De Dansstudio voor jong en oud. Voor iedereen hebben wij iets passends! Meld je snel aan voor een gratis proefles en kom gezellig meedoen �[email protected]

Geschiedenis

Hou jij ook zo van dansen… Of zoek je aansluiting voor een Dansacademie/Theaterschool…

Dansstudio X-DANCE is een coole dansschool in Hengelo, Borne en Tubbergen waar dansers vanaf 4 jaar les kunnen volgen in Breakdance, Hiphop, Jazz Jumps & Turns, Freestyle Jazz, Klassiek Ballet, Kleuterballet, Kleuterdans, Modern, Pop/Show/Musicaldance, Poweryoga, Selectietraining, Streetdance, Theaterles en Yoga.

Het maakt niet uit of je nu net begint met dansen of dat je al jarenlang op hoog niveau ervaring hebt, voor iedereen hebben we een passende dansklas.

Theaterschool Twente is een onderdeel van Dansstudio X-DANCE. Daarom kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar ook bij ons terecht voor Musical & Theaterles.



"Hou jij van dansen? Heb je altijd al willen dansen en vind je het misschien een beetje eng om te starten? Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of je geen ervaring hebt of zelfs moeite hebt met ritme. Iedereen kan dansen en wij zijn al 18 jaar een dansschool voor jong en oud, beginnende en ambitieuze dansers. Weet je nog niet welke dansles het best bij je past? Stuur ons een e-mail of bel ons op en wij helpen je graag verder!"
Adres: Berfloweg 41, 7553 JM Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0747370041
Stad: Hengelo
Route: Berfloweg 41
Postcode: 7553 JM


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:30
Woensdag: 15:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Ballet Hengelo, X Dance Tarieven, Go Dance, Streetdance Enschede, Dansstudio Almelo, Moderne dans Hengelo, Salsa Hengelo, Dansstudio Move
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Danscentrum El centro de la Salsa Danscentrum El centro de la Salsa 947 meter Zaterdag avond geweest en het was ontzettend rustig en naar mijn mening niet gezellig...
Dancemasters de Bokdams Dancemasters de Bokdams 1 km Dansen, drinken en feesten.
PeuterPassie PeuterPassie 4 km DREUMESDANS *** PEUTERDANS *** KLEUTERDANS *** WORKSHOPS
Recensies
Mijn dochter zat eerst op ballet 6-8 jaar bij Focus en dit is nu overgenomen door X-dance. Alles is erg goed geregeld, heldere communicatie en ideaal dat wanneer je een keer niet kunt, je deze les mag inruilen voor een andere. In Enschede komt er nog een andere locatie maar met Saskia als docent is het nu al top!
Bij dansstudio X-dance komen en les volgen voelt als thuiskomen bij je nieuwe familie :-. Heerlijke chill dansschool met super veel mogelijkheden om je te ontwikkelen in vele verschillende dansstijlen, voor alle leeftijden en op elk niveau. Van een uurtje laagdrempelig bewegen op muziek tot wereld top niveau prijzen winnen? Tussen de lessen spelletje spelen of huiswerk maken? Dat mag ook. Nergens is het zo makkelijk helemaal jezelf te zijn en je helemaal te laten gaan op muziek :-.
Super toffe dansstudio, met 2 top ondernemers als eigenaar. Mijn kinderen dansen er al jaren vanaf peuterleeftijd.
Geweldige Dansschool!! X-dance is een geweldige dansschool met een hoofd locatie in Hengelo. Daarnaast zijn er nog vestigingen in Haaksbergen en Bentelo. Zowel voor peuters, jong en oud is er een breed aanbod van danslessen. Wil je wat meer met dansen dan zijn er een gerichte selectie teams, waar kiddo’s erg fijn getraind worden. Een betrokken team met super aandacht voor de kinderen en leuke initiatieven. Sterke punten Breed aanbod, betaalbaar, vriendelijk en meedenkend
Super fijne dansschool. Naast de enorme diversiteit in het aanbod vind ik vooral de sfeer die er hangt bijzonder. Positief, energiek, denkend in kansen, aandacht voor ieder individu en gericht op groei vanuit plezier. De lessen maken me blij en ik heb er al heel wat bijgeleerd. Een aanrader voor iedereen die van dansen houdt of wil ontdekken hoe leuk dansen is.
X-Dance is de dansstudio waar je moet zijn. Als je iets meer wilt, dan heb je die mogelijkheid in de vorm van selectie dansen/teams. Mits je er ook hard voor wilt werken. Is het meer op sociaal gebied/gezelligheid/lol dan ben je hier ook op je plek. Hani en Esmee en de rest vh team laat je echt voelen alsof je thuis bent. Kortom ben je nog op zoek naar een fijne, prettige, sociale dansschool, zoek niet langer en neem een proefles!!
Super fijne sfeer, enthousiaste dansdocenten en danslessen voor alle leeftijden! Groot aanbod in diverse lessen ook! Heb er een nieuwe dansverslaving bij
Ik breng mijn dochter graag naar x-dance vanuit Haaksbergen en dat 2-3 keer p/w. Ze komt altijd enthousiast thuis en ze zijn zeer empathisch en goed voor mijn/onze meiden en alle andere dansers! Echt top!!!
Verstopt op klein industrieterrein ligt een dansschool met een prima accommodatie en betrokken en fanatieke docenten plezier voorop!
Wat een leuke dansschool! Ons zoontje heeft iedere week veel plezier bij de kleuterdans
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid