facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansstudio Berry & Alexia

Dansstudio Berry & Alexia

Info

Dansstudio Berry & Alexia weer helemaal terug met: SWING SOLUTION.
www.dansstudioberryenalexia.nl

Geschiedenis

Het gezellige dansen is terug in Goirle! Waar het vele jaren geleden begon met Dans- en Partycentrum Berry & Alexia besloten eigenaren Berry en Alexia de draad in het voorjaar van 2014 weer op te pakken met hun eigen “Dansstudio Berry en Alexia”. De danslessen zijn puur gericht op volwassenen en vinden plaats in moederbedrijf Ome Neeff in Goirle.

Swing Solution
Berry en Alexia hebben een vrij uitgebreid programma samengesteld binnen hun danslessen. Van kroegswing tot foxtrot en van Swingfox tot en met Salsa, Bachata, Merengue en Hustle. Zo kunt u op elke feestje lekker dansen op top disco nummers, klassiekers en licht zwoel dansen op tropische hits.

Meld u direct aan via het online inschrijfformulier op www.dansstudioberryenalexia.nl of informeer vrijblijvend naar meer informatie.

Adres: Dorpsstraat 52, 5051 CL Goirle
Telefoonnummer: 013-5303829
Stad: Goirle
Route: Dorpsstraat 52
Postcode: 5051 CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio B Studio B 0 meter In 2014 starrte Brian Vangangelt zijn eigen dansschool: Studio B. Hier kunnen kids va...
Dansschool Sazouk Dansschool Sazouk 910 meter Wil je Salsa Bachata Kizomba Merenque leren dansen, dan ben je welkom bij de Gezellig...
Essential Moves Essential Moves 939 meter Essential Moves verzorgt openingen en finals voor evenementen en feesten, zoals openi...
Recensies
Altijd erg gezellig, maar ook super warm
Echt een leuke vibe
Het is jammer dat men hier met carnaval gewoon in de zaal mag roken dus verdiend dan ook geen vijf sterren. Jammer voor ze.
Mooie zaal, leuke sfeer
Geschikt voor gezellige feestjes , óf muziek-evenementen. De zaal is erg sfeervol , mét dansvloer., óók het personeel is heel vriendelijk.
Heerlijk gedanst
Groeten van de poortwachter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid