facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansschool Poelman

Dansschool Poelman

Info

0642525731 of 0627422842

Geschiedenis

In het zuidoosten van de provincie Groningen, op de grens van Drenthe ligt het dorp Musselkanaal,(gemeente Stadskanaal). In dit dorp is de dansschool gevestigd.Er is in onze dansschool van alles te beleven, zoals: thema-avonden variërend van Halloweenbal, Kerstbal, Paasbal en Slotbal.

En natuurlijk niet te vergeten de sfeervolle lesavonden. In een gezellige ambiance wordt er les in verschillende dansstijlen gegeven.

Dit wordt gedaan in diverse leeftijdscategorieën.
Een danscursus bestaat uit 13 weken
dansles á 1 1/2 uur

Onze dansschool is een SWINGING WORLD dansschool, de enige in de kanaalstreek
Swinging world staat voor "dansen leven lachen"
Jong en oud zijn welkom bij:

DANSSCHOOL POELMAN
Kerkstraat 8 9581 TV Musselkanaal
voor info bel:
0599/671880 of 06 27 42 28 42

of mail naar
[email protected]

Adres: Kerkstraat 8, 9581 TV Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599671880
Stad: Musselkanaal
Route: Kerkstraat 8
Postcode: 9581 TV



op zoek naar gerelateerd: Ballet Stadskanaal, Dansschool Emmen, Make a Move, Stadskanaal, Streetdance Ter Apel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
dansschool poelman, Kerkstraat 8, Musselkanaal dansschool poelman, Kerkstraat 8, Musselkana... 135 meter Simpelweg de beste dansschool in Zuidoost Groningen. De professionele aanpak en harte...
Recensies
Afgelopen zondag bij dansschool Poelman ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd met een hapjes buffet. Zo mooi en zo uitgebreid heb ik nog niet eerder gezien. Complimenten voor Monica en Jan Poelman. De zaal mooi ingericht met zitjes en statafels. De moeite waard om te onthouden als je op zoek bent naar een locatie voor een feestje. Kijk ook eens op Facebook van de Dansschool.
De lessen worden op een hele leuke manier gegeven. Je leert de passen, maar het gaat allemaal heel ongedwongen. Echt een aanrader om hier heen te gaan.
Simpelweg de beste dansschool in Zuidoost Groningen. De professionele aanpak en hartelijke en vriendelijke begeleiding maken elke lesavond tot een feestje.
Super gezellige lessen. Een heerlijk sfeertje
Heel gezellig en heerlijk gedanst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid