facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansschool De Happening

Info

Wij verzorgen voor u op afspraak privé- of groepsdansles en dansworkshops op elke locatie. Ook verzorgen wij graag de muziek bij een (stijl)dansfeest!

Geschiedenis

WELKOM BIJ DANSSCHOOL DE HAPPENING
Wij verzorgen voor u op afspraak privé- of groepsdansles en dansworkshops op elke locatie. In een feestzaal, een gymzaal, een kantine of desnoods op straat. Wij kunnen ook gebruik maken van een kleine zaal, centraal gelegen in Almere Stad. Ook verzorgen wij graag de muziek voor u bij een (stijl)dansfeest. Wij komen naar u toe, zelfs bij u thuis !
De inhoud van elke les of workshop wordt in overleg met u bepaald, evenals het lestempo. Vele dansvormen zijn mogelijk: Stijldansen (bijv. quickstep, engelse wals, chacha en jive), Salsa, Country, Iers, Argentijnse Tango, Weense Wals, Kidswing, Partydansen, Solo Latin, etc. Wij bieden voor elk wat wils !
Privédansles is bijvoorbeeld geschikt als voorbereiding voor de openingsdans op uw bruiloft. Een leerzame, maar vooral ook gezellige dansworkshop is erg leuk voor een bedrijfs- of kinderfeest, een afscheidsfeest, een vrijgezellenfeest of tijdens uw bruiloftsfeest.
Lessen of workshops zijn overdag en 's avonds, ook in het weekend, te boeken. Betaling geschiedt contant na afloop van elke les of workshop. Uiteraard ontvangt u van ons een factuur/betalingsbewijs. Wij brengen geen reiskosten in rekening als uw locatie binnen Almere ligt.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op en vraag naar Diana van Diepen.

Adres: Terracottastraat 134, 1339 BM Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0628584424
Stad: Almere-Buiten
Route: Terracottastraat 134
Postcode: 1339 BM



op zoek naar gerelateerd: Dansschool Almere stad, Dansschool Almere Muziekwijk, Moderne dans Almere, Dansles Almere Haven, Peuterdans Almere, Danscentrum de Groot, Kpop dansles Almere, Dansschool de Groot Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prizdanz studio Prizdanz studio 290 meter Vrij intree vriendelijk
Solution Dance Centre -Almere- Solution Dance Centre -Almere- 417 meter Super dansschool met 'n team van enorm toegewijde docenten die passie en kennis voor ...
Danscentrum de Groot Danscentrum de Groot 2 km Goede gezellige lessen! Je leert echt dansen hier!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dansschool De Happening met het openbaar vervoer


Almere Buiten, Regenboogbuurt Noord 370 meter
M7
Almere Buiten, Regenboogbuurt Noord 390 meter
M7
Almere Buiten, Regenboogbuurt Zuid 410 meter
M7
Almere Buiten, Regenboogbuurt Zuid 440 meter
M7
Almere Buiten, Eilandenbuurt Noord 500 meter
M7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid