facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansschool Dance Fit

Dansschool Dance Fit

Info

De dansschool van Leiden en omstreken. Vakkundig en betrouwbaar. www.dance-fit.nl

Geschiedenis

Missie
Dance Fit is een kleine organisatie die zich via o.a. danslessen en workshops inzet voor (ook non-profit) organisaties en (groepen) particulieren. Wij specialiseren ons in het leveren van maatwerk en richten ons hierbij op mensen en groepen wiens wensen buiten het aanbod van de klassieke gevestigde dansscholen vallen. Wij staan voor eerlijkheid en transparantie. Wij gaan uit van heldere afspraken en duidelijke communicatie. Wij ondersteunen onze activiteiten met theoretische kennis op het gebied van o.a. anatomie, fysiologie, pedagogiek, didactiek.

Visie
Wij leveren 100% maatwerk dat voldoet aan de wensen en eisen van onze klanten. Hierin leveren wij uitsluitend kwaliteit. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen in het bijzonder, en de bekendheid van dansen in het algemeen. Met onze kennis over de theoretische achtergronden helpen wij onze leerlingen (eerder) hun doelen te behalen. Met onze diplomering en certificering volgens erkende opleidingsinstanties binnen onze branche bewijzen onze kennis en kunde

www.dance-fit.nl



"De dansschool van Leiden.Dansles waar je je fijn bij voelt. Zeker als je nog nooit gedanst hebten het misschien een beetje spannend vindt!.Leer bij ons je openingsdans via privélessen. Ga een leuk avondje uit en leer goed dansen in onze groepslessen stijldansen. Verenigingen volgen bij ons workshops op maat, bijvoorbeeld om jubilea/Dies te vieren en om beter te leren dansen."
Adres: Hadewychlaan 17, 2331BC Leiden
Telefoonnummer: 0631789916
Stad: Leiden
Route: Hadewychlaan 17
Postcode: 2331BC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:30
Dinsdag: 10:00 - 22:30
Woensdag: 10:00 - 22:30
Donderdag: 10:00 - 22:30
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 22:30
Zondag: 10:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: De Dansschool, Danslessen koppels, Dansschool Noordwijk, DC Dance Leiden, Dansschool Rijnsburg, Zomer danslessen, Dansles Leiden, Dansen in Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Key Town Swing Leiden Key Town Swing Leiden 2 km Hartstikke leuk.. Een proefles gehad.. Aanrader
Dos Bailadores Dos Bailadores 3 km Leuke dansschool met voor iedereen een passende dansstijl.
Tribes - Dance, Yoga and More Tribes - Dance, Yoga and More 3 km Fijne lessen vooral yin van Maayke en Flow van Fanny, maar ook 1 heel vervelende doce...
Leids Danscentrum Leids Danscentrum Leids Danscentrum Leids Danscentrum 3 km Eigen community niemand was spontaan om een ander te dans te vragen. En ja zeker iema...
De la noche De la noche 3 km Monthly Milonga once every 3th Saturday. Music: Traditional Variating extra's such ...
Baila Bachata Baila Bachata 3 km Nieuw in Leiden: BAILA BACHATA! Het Latin feest waar je bij wilt zijn!
Swing Patrol Leiden Swing Patrol Leiden 3 km Onlangs fantastische aerials workshop gedaan bij Swing Patrol Leiden. SUPER GENOTEN! ...
SnowMotion SnowMotion 3 km Dance school | Choreography | Instruction | Parties For booking and info please conta...
De Hoepel als Leermeester De Hoepel als Leermeester 4 km Leer iets in een teamtraining waar je gegarandeerd blij van wordt: Hoelahoepen!
BalletstudioCinderella BalletstudioCinderella 5 km Mijn dochtertje krijgt hier fantastische balletles. Absolute aanrader. Juf Debbie is...
Recensies
Mijn partner en ik wilden graag een openingsdans doen op onze bruiloft, zonder ervaring. Al bij de intake waren we erg enthousiast, Robin heeft zoveel passie voor dit werk dat we er meteen een goed gevoel over kregen. In 6 lessen hebben we een geweldige openingsdans geleerd op ons nummer naar keuze, zelfs mét lift aan het einde! Onze familie en vrienden waren super verbaasd en de reacties waren geweldig. De lessen zelf waren ook echt heel erg leuk, zo leuk zelfs dat we hebben besloten met de cursus stijldansen voor beginners te starten. We blijven hier dus voorlopig lekker dansen. Robin, nogmaals mega bedankt!
Voor onze openingsdans van onze bruiloft zijn we bij Dance Fit uit gekomen. Vanaf het eerste gesprek met Robin hadden wij een goed gevoel. Hij heeft ons in ongeveer 10 lessen begeleid naar een fantastisch mooi eindresultaat. We waren zelf onder de indruk van de dans. Hij gaf ons ook de mogelijkheid om eigen input te geven en paste waar nodig aan naar onze wens. Het is heel leuk om met Robin dit traject te doorlopen en te werken naar een fantastisch mooi eind resultaat in een korte tijd. Robin, nogmaals dank!
Met mijn vriendin een workshop dansen voor beginners gevolgd als cadeautje. Was een enorm leuke les met veel variatie. De docent was heel vriendelijk en maakte de les erg aantrekkelijk, gaf ons veel tips, maar liet ons ook veel ons eigen gang gaan. Zeker een aanrader!
Een top locatie! Echt een aanrader. We hadden voor onze workshop Drumbel dance een locatie nodig en zijn bij Dance fit terecht gekomen. Na een prettig overleg de zaal kunnen huren voor een leuke prijs.
Wat gaat een uur snel! We hebben de passen geleerd. Moeilijk, maar zeker te doen. Aardige dansleraar! Hoop gauw de hele stijldans-cursus te doen. Leuke ervaring voor een privéles. Aanrader!
Op onze bruiloft hebben wij een mooie, stijlvolle openingsdans kunnen neerzetten door de vriendelijke en professionele privé-lessen van Dansschool Dance Fit. Dansleraar Robin is met zijn ervaring, creativiteit en geduld een ontzettend fijne begeleider. Nogmaals hartelijk dank dat je onze huwelijksdag hierdoor nog specialer hebt kunnen maken.
Onwijs blij met hoe wij geholpen zijn met het maken en oefenen van onze openingsdans! Robin heeft goed gekeken naar wat wij wel en niet konden. Wat ons betref is het een heel toffe openingsdans geworden. We hebben 6 lessen gehad, daarnaast hebben we thuis regelmatig geoefend.
Erg leuk dat ze cadeaubonnen voor een prive les verkopen, dit was voor mijn vriend en mij als echte beginners een leuke manier om kennis te maken met de verschillende soorten stijldansen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid