facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansschool Dance d'Ali Groningen

Dansschool Dance d'Ali Groningen

Info

Dansschool met Passie!
Ballet | Flamenco | Streetdance | HipHop | Modern | Jazzdance | Tapdance | Kidslessen | Spitzentechniek | www.dance-dali.nl

Geschiedenis

Dansschool met Passie! Klassiek Ballet, Moderne dans, Streetdance, Flamenco, Jazzdance, Peuter-, Kleuterballet en Spitzentechniek.

Heb jij passie voor dans? Wil jij méér dan gewoon lekker dansen? Voor je plezier maar uiteindelijk misschien ook wel om zelf danser te worden? Dan is Balletschool Dance d’Alí Groningen écht iets voor jou! Dance d’Alí biedt een breed lessenpakket aan, van beginnende dansers tot vergevorderd niveau. Onder leiding van professionele en ervaren dansdocenten, bij wie het dansplezier van de cursist voorop staat!

Ilona Ali is oprichtster van Dance d'Alí. Zij is professioneel en ervaren dansdocente. Door haar tomeloze inzet en enthousiasme weet zij de passie voor dans op een persoonlijke wijze over te brengen bij haar cursisten!

De danscursussen starten in september, na de Open Week waarin je gratis lessen kunt volgen! Heb je de Open Week gemist en wil je graag een proefles volgen? Geen probleem! Stuur een mail naar: [email protected]

De lessen vinden plaats in de mooie dansstudio’s van Kolder en Ko aan de Timpweg 3 in Groningen. Je kunt er gratis voor de deur parkeren en er is een gezellig zitje met drinkgelegenheid!

Naast de danscursussen verzorgt Dance d’Alí ook workshops voor vrijgezellenfeesten, Spaanse themafeesten of kinderfeestjes op aanvraag. Wilt u liever een spetterend flamenco dans optreden? Wij komen graag langs bij uw feest of bedrijf! Het optreden kan met live muziek of met cd muziek geboekt worden. Informeer naar de mogelijkheden bij Ilona Ali.

Adres: Timpweg 3, 9731 AK Groningen
Telefoonnummer: 0630880636
Stad: Groningen
Route: Timpweg 3
Postcode: 9731 AK


Openingstijden

Maandag: 18:30 - 21:30
Dinsdag: 15:30 - 22:00
Woensdag: 13:30 - 21:30
Donderdag: 17:45 - 22:00
Vrijdag: 14:00 - 22:00
Zaterdag: 09:45 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Dansschool Groningen Stijldansen, Hiphop Groningen, Dansen Groningen studenten, Vrij dansen Groningen, Salsa dansschool Groningen, Dansschool Groningen Hiphop, Dancehall Groningen, Peuterballet Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dansen met Karen Dansen met Karen 828 meter Fijne en duidelijke instructies , lieve juf, staat altijd klaar om je bij te spijkere...
Let's Swing Let's Swing 896 meter Erg fijn dat we hier met inachtneming van voldoende afstand kunnen dansen!
Balletschool BattU Balletschool BattU 2 km Prachtige balletschool met lieve, vakkundige docenten. Een absolute aanrader!
K&M Producties K&M Producties 3 km K & M Producties wil door middel van workshops, korte cursussen en projecten muziek, ...
HADance Groningen HADance Groningen 5 km Bij HADance Groningen kunnen kinderen/jongeren tussen de 9 en de 16 jaar en volwassen...
Junar Salsa Studio Junar Salsa Studio 5 km Salsa & Kizomba Lessen
Recensies
Al bijna 15 jaar dé Flamenco Dansschool van Leeuwarden en Friesland! Dynamische lessen van ervaren en professioneel dansdocente
Vol passie geeft Ilona flamencoles. Van basis tot vergevorderd. De lessen zijn altijd goed verzorgd en voorbereid. Samen werk je naar een einddoel: een mooie choreografie kunnen presenteren aan het einde van ieder lesjaar.
Afgelopen zaterdag heeft onze zoon zijn kinderfeestje gevierd bij Dance d'Ali in Groningen. De workshop streetdance was een succes! Het feestje was van begin tot einde super goed georganiseerd, lieve enthousiaste dansdocente en kinderen enthousiast. Aanrader!
Dans met veel plezier al 10 jaar Flamenco. Naast leuke lessen, met begeleiding van live- flamenco gitaar muziek, zijn er ook regelmatig workshops met internationale flamenco dansers.
Ilona is een enthousiaste en vakkundige docente. De passie die zij voor dansen/flamenco heeft, weet zij goed over te brengen. De lessen zijn intensief, maar je krijgt er ook heel veel energie voor terug. De combinatie van plezier en perfectionisme werkt goed uit op ons als cursisten.
Super leuke dansschool. Ga al lang met heel veel plezier naar de jazz les op donderdag avond! Enthousiaste en goede docente!
Hele leuke balletles met een professionele, enthousiaste en altijd vrolijke balletjuf. Spelenderwijs leren de kinderen toch goed ballet. Onze dochter gaat al jaren met plezier heen!
Het is een feest om flamencoles te volgen bij Dance d'Ali. Ik kan me hier heerlijk op uitleven en waan me elke week even een uurtje in het sfeervolle en kleurrijke Spanje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid