facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dansrijck

Dansrijck

Info

Dansrijck is een dans- en feestlocatie voor jong en oud, voor ontspanning, inspanning en sport. Met drie zalen en tal van mogelijkheden een unieke locatie!



"Wil jij graag leren dansen of weet je iemand die graag op dansles wil? Van stijldansen tot streetdance/hip-hop, van peuters/kleuters tot ouderen en zelfs rolstoeldansen. Of misschien wil je graag je conditie op een leuke en sfeervolle manier verbeteren met pilates of zumba? Bekijk de mogelijkheden of informeer per e-mail of telefoon.Oh ja... wist je dat wij géén inschrijfgeld rekenen!!Ook vrij dansen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Elke vrijdagavond is er een dansavond en af en toe speciale dansavond op zaterdag. Iedereen is van harte welkom naar deze avonden te komen. Je hoeft dus geen cursus te volgen om bij ons naar een gezellige dansavond te komen. Kijk rechts bij de agenda wanneer de eerstvolgende dansavonden!"
Adres: Kerkstraat 87, 6031 CG Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495586555
Stad: Nederweert
Route: Kerkstraat 87
Postcode: 6031 CG


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:30
Dinsdag: 09:15 - 10:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café- Zaal Centraal Café- Zaal Centraal 161 meter Lekker op het terras gezeten onder het genot van drankjes en wat bitterballen. Vriend...
Recensies
Geweldig, altijd feest als ik er ben
Bij uitstek toch wel een van de betere dansscholen die ik ken. Erg betrokken, goede lessen, goede begeleiding en coaching. Met veel plezier mogen dansen bij deze enthousiaste dansers. Een aanrader wanneer je graag wilt gaan dansen!
Veelzijdig, groot en mooi, leuk personeel en professionele lessen van geweldige mensen die perfect kunnen dansen, je leert elke dag meer en tijdens de lessen wordt er veel persoonlijke aandacht aan je besteed. Geweldig !
Steeds kijk ik er naar uit om te kunnen gaan dansen.Heerlijk.
Mooie zaal, goede service en een fijne plek om te dansen!
Super goed verzorgde feestavond.
Leuke lessen met leuke mensen
Vertaald door Google ca Origineel Ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid