facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DansPodium

Info

STUDIO DANSPODIUM is een inventieve en moderne dansschool met een beweeglijk en stoer dans imago. De lessen van DansPodium zijn avontuurlijk en vernieuwend met gevoel voor de danstechnieken die iedere danser nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling.

Geschiedenis

STUDIO DANSPODIUM is een inventieve en moderne dansschool met een beweeglijk en stoer dans imago. De lessen van DansPodium zijn avontuurlijk en vernieuwend met gevoel voor de danstechnieken die iedere danser nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling. DansPodium heeft een geheel eigen karakter, is divers en eigenzinnig. Bij dansschool DansPodium is iedereen welkom om te leren dansen: natuurlijk voor je plezier en misschien wel om uiteindelijk professioneel danser te worden.

Adres: Kerkstraat 20, 6901 AB Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-332776
Stad: Zevenaar
Route: Kerkstraat 20
Postcode: 6901 AB


Openingstijden

Maandag: 15:45 - 20:45
Dinsdag: 16:00 - 20:45
Woensdag: 14:45 - 20:45
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00
Zaterdag: 10:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Line Dance Zevenaar, UNITED DANCE CENTRE, Dansen in Didam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vida Studio's Zevenaar Vida Studio's Zevenaar 339 meter Gave dansschool met een waanzinnige leraar. Soms open dansavonden zaterdag voor leerl...
Biodanza met Hellen Biodanza met Hellen 985 meter Biodanza betekent: Dans van het Leven. Dansen zonder aangeleerde pasje. Expressie gev...
DV Revolution DV Revolution 1 km dv Revolution is een dansvereniging welke zich volledig richt op de garde- en showdan...
Recensies
Ik dans al een tijdje bij deze dansschool en mijn dochter ook. Mijn ervaring is dat het team erg professioneel is en heel erg betrokken bij hun leerlingen. Plezier is er in de les maar we leren ook veel! Veel leerlingen blijven dan ook jaren lid zoals in de groep van mijn dochter en de studio voelt als één grote dansfamilie. Iedere week genieten we!
In het begin was het een goede, leuke dansschool. Nu is er erg veel aandacht voor de selectiegroep, en vrij weinig voor de andere danseres. Op instagram zie je alleen maar filmpjes en fotos van de selectie, en haast geen filmpjes/fotos van de anderen. Erg jammer. Ze hebben ook goede dansers verloren die niet in de selectie zaten maar alsnog De aandacht gaat tegenwoordig alleen maar naar de selectiegroepen!
Beste balletschool van de hele omgeving. We dansen hier al jaren met veel plezier. Liefste juffen en meester, goeie technieklessen, persoonlijke aandacht. Elke les is een feestje, wat willen we nog meer?
Beste dansschool van de Liemers. Grote aandacht voor iedereen die lid is. Pesten wordt nooit getolereerd. Ik heb altijd heel veel lol in de lessen. Speciale plek in mijn hart voor zo'n liefdevolle dansschool!
Ik loop al een tijdje mee in deze dansstudio. Wat mij opvalt is het plezier waarmee les gegeven wordt en hoe alle leerlingen genieten van hun dansuur. Stralende gezichten en een zeer persoonlijke aanpak. Ik kan deze fijne dansstudio alleen maar ten zeerste aanraden!
Een danschool vol passie en beleving. Danspodium geeft les in verschillende dansstijlen van hip hop tot klassiek ballet op hoog niveau. Danspodium is een school om je hart te luchten en het beste uit je zelf te halen. Er heerst ook altijd een gezellige sfeer in de studio. Al met al een dansschool om je thuis te voelen.
Hartstikke aardige mensen, mijn twee dochters voelen zich altijd thuis bij Mario en Anne. Dat deze dansschool in zo'n mooi monument gevestigd is met een gigantische studio is enkel bonus!!!
Schitterende omgeving en zeer getalenteerde leraren en leerlingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid