facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Danscentrum Zwijsen

Danscentrum Zwijsen

Info

Gezellig leren dansen bij Danscentrum Zwijsen

Geschiedenis

Dit is de officiële Facebook-pagina van Danscentrum Zwijsen. Hier vindt u leuke updates over de dansschool en zijn leden, voor informatie over de cursussen ga dan naar onze website: www.dc-zwijsen.nl



"Danscentrum Zwijsen is een dansschool in de Brabantse stad Oss. Een familiebedrijf waarbij alle leraren en assistentes zelf zijn opgeleid. Wij bieden recreatieve danslessen aan vanaf een leeftijd van 4 jaar. Je zou bijna kunnen zeggen dat je kunt beginnen op het moment dat je kunt lopen en eindigt wanneer dit niet meer lukt!Naast ons recreatieve aanbod bieden onze ruime vloeren 2 keer 350 vierkante meter de perfecte omstandigheden voor wedstrijddansers en een ideale locatie voor jouw evenement. Openingsdans? Ook daar weten wij raad mee!"
Adres: Euterpelaan 3D, 5344 CA Oss
Telefoonnummer: 0412-646757
Stad: Oss
Route: Euterpelaan 3D
Postcode: 5344 CA


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 21:30
Dinsdag: 18:30 - 23:00
Woensdag: 15:30 - 23:00
Donderdag: 17:30 - 23:00
Vrijdag: 18:45 - 23:00
Zaterdag: 09:30 - 23:45
Zondag: 17:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Salsa Oss, Dansschool Berghem, Buikdansen Oss, Dansschool Nistelrode, Afro dance oss, Hiphop dansles volwassenen, Streetdance volwassenen, Ballet Uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balletschool Dimphy Balletschool Dimphy 1 km Heerlijk gedanst vanavond
Recensies
Wij vinden het een fijne dansschool, veel vloerruimte, persoonlijke begeleiding is goed, leuke, vriendelijke en warme mensen. Altijd een welkom gevoel. Welk niveau je ook zit, je wordt geweldig begeleid. Veel mogelijkheden qua dans en trainig. Van beginners tot wedstrijdparen. Sfeer is erg gemoedelijk.
Je kunt bij danscentrum Zwijssen voor allerlei soorten dansen terecht, maar voor mij is dat Zumba, heerlijk op meeslepende muziek je kunt uitleven. Leuke dansen goed voor de soeplese en je hersenen hier word ik blij van.
Al vanaf dag 1 komen wij in deze dansschool, dat is bijna 25 jaar. Alleen dit zegt eigenlijk al alles over Danscentrum Zwijsen. Jan, Els en de laatste jaren ook zoon Tim proberen het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. De Brabantse gezelligheid staat hier bovenaan en er is keuze uit zoveel verschillende dansstijlen dat er altijd iets tussen zit wat je leuk vindt!
Wij zijn hier enorm geholpen om de openingsdans op onze bruiloft in elkaar te zetten! Bedankt voor de goede en leuke lessen!
Al 13 jaar de beste school voor zumba!
Top dansschool! Goede docenten, leuke sfeer, grote vloer en leuk lessen aanbod!
Dans hier al jaren. Jan Zwijsen is een leuke kerel die leuk dansles geeft. Daarnaast is hij internationaal een bekend persoon in de danswereld dus zijn er regelmatig ook leuke dans shows van wereld top dansparen te zien op speciale avonden. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid