facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Danscentrum Chantal

Info

Dans Centrum Chantal, de dansschool met sfeer en kwaliteit heeft 3 lokaties.
Julianadorp, Schagen en Obdam.
De openingstijden zijn op deze volgorde.

Geschiedenis



Vanaf januari 2007 heeft Ballet- en Dansstudio Chantal haar deuren geopend. De zakelijke leiding is in handen van Chantal. De doelstelling van Ballet- en Danssstudio Chantal is op een ontspannen en vakkundige manier bezig te zijn met dans. De doelstelling wordt bereikt door danslessen te verzorgen in de verschillende disciplines van de danskunst, zodat de leerlingen in staat worden gesteld zich aan de hand van een gedegen basis artistiek te ontplooien.



Ballet en Dansstudio Chantal biedt een gevarieerd lesprogramma aan onder leiding van gediplomeerde docenten. De lessen zijn ingedeeld in leeftijd en niveau.


De nadruk in de danslessen zal gelegd worden op een goede lichaamshouding, ritmegevoel, lichaamscoördinatie, muzikaliteit, expressie, ontwikkeling van spierkracht en heel veel dansplezier!



In de klassieke lessen wordt er - afhankelijk van de fysieke mogelijkheden - ook spitzenles gegeven Naast de reguliere lessen organiseren wij ook workshops (Modern, tapdance en breakdance), cursussen (Dansen aan moeders/vaders hand), themamiddagen en optredens. Zo geven wij om het jaar een grote voorstelling in Schouwburg de Kampanje in Den Helder en sluiten we het andere jaar af met een danspresentatie.



Wij hopen dat u na het bezoeken van onze site inspiratie hebt gekregen en enthousiast bent geraakt om gratis en vrijblijvend een proefles te komen volgen.



"Welkom bij Dutch Dance Centre! Fijn dat je ons hebt gevonden. Ben je op zoek naar een dansschool waar vooral het plezier in dansen voorop staat en met professionele docenten. Dan ben je bij ons aan het goede adres.Ook als jij jouw talent wilt ontwikkelen en ambitie hebt om van dansen je werk te maken, kunnen wij je uitstekend begeleiden.Je kunt bij ons al terecht vanaf 2,5 jaar tot en met volwassenen en senioren.We hebben kleine kabouters/vlinders die plezier maken in de peuter en kleuterdanslessen, vaders die hiphoppen, jongens en meisjes op klassiekballet, of hiphop en sexy moves bij de dance hall en afrodance.Weet je gewoon nog niet welke stijl bij je past? Kom gewoon langs bij verschillende lessen voor een gratis proefles!"
Adres: Wilgenlaan 6, 1741 ZP Schagen
Telefoonnummer: 0224299238
Stad: Schagen
Route: Wilgenlaan 6
Postcode: 1741 ZP


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 22:00

Recensies
Hele fijne dansschool! Ze geven je veel ruimte voor ontwikkeling en er is een veilige fijne sfeer. De dansdocenten zijn goed opgeleid en je kan veel van ze leren. Ik dans met veel plezier bij de dansschool en ben ik ook zeker van plan nog een lange tijd te doen
Mijn dochter van 12 danst hier al 3 jaar. Bij diverse docenten heeft ze veel plezier en zie ik bij de kijkles van afgelopen keer ook echt een mooie ontwikkeling. Plezier bij deze dansschool staat voor op!! Dat is te merken. Ik ben zeer tevreden en raad deze dansschool dan ook voor iedereen aan!
Naar bedrijf! De manier waarop sommige juffen tegen de kinderen praten is heel vervelend. Zo werd er door een juf tegen een paar kinderen gezegd dat ze maar even thuis tegen mama moesten zeggen dat er nu wel betaald moest worden, want nu hadden ze gratis dansles. Tegen kinderen van een jaar of 8, waar allemaal andere kinderen bij zitten. Erg onprofessioneel. Ook was de dansgroep zo groot dat er geen tijd was om kinderen te helpen. Er werd dan gezegd dat een kind het niet goed deed, maar het kind werd niet begeleid in het leren van de juiste beweging. Communicatie ook erg slecht naar ouders toe. Vaak kreeg ik van mn kinderen half te horen wat de bedoeling was. Als ik dan mailde op appte met een vraag, dan kreeg ik geen antwoord. Mijn kinderen heb ik na een maand van dansen afgehaald. Op deze manier leren ze namelijk niks. De opluchting was dan ook groot dat ze niet meer heen hoefden.
Een enorm fijne ervaring gehad bij dans centrum chantal! En een hele fijne veilige sfeer om mijn dans moves te ontplooien. Ik raad het iedereen aan die zijn of haar dans moves wilt onderzoeken om bij dansschool chantal een kijkje te nemen. Ik heb hier enorm plezier bij gehad en dat zal ik ook blijven doen
Het is een leuke sportvoor jong en oud! Als ik binnenkom zie ik altijd mensen glimlachen , hoor ik harde muziek dat is leuk en ze kunnen goed stap voor stap danspasjes uitleggen. Dus als je nog geen sport hebt; ga naar Dans Centrum Chantal!
Super fijne dansschool waar ik al jaren kom met mijn dochters. Een ontzettend gevarieerd lesprogramma en zeer kundige docenten. Veel mogelijkheden voor talentontwikkeling op in allerlei dansdisciplines en bovendien: heel gezellig en een ongedwongen sfeer.
Leuke en gezellige dansschool! Er word goed les gegeven en leuke dansjes bedacht. Zeker een aanrader!
Ik wil heel graag dansen maar ik ben te bang om het aan mijn ouders te vertellen.
Enthousiaste docenten! Leerzame en uitdagende lessen. Een hele fijne dansschool
Super dansschool. Heb veel kunnen leren van de danslessen ik ga er elke week met plezier er heen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Danscentrum Chantal.

Schagen dansschool

openingstijden, locatie, vervoer. Wilgenlaan 6 schagen dansstudio kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Danscentrum Chantal adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Danscentrum Chantal. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Danscentrum Chantal delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balletschool Schagen Balletschool Schagen 1 km Zeer respectvol, vriendelijk, waarin kwaliteit en professionaliteit vandaal staat!
Dansschool Rebounce Dansschool Rebounce 2 km Dochter zit hier al jaren op dansen naar volle tevredenheid en Renate doet het super....
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid