facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Danny Timmer Beveiligingen/ Onderhouds-& timmerbedrijf

Danny Timmer Beveiligingen/ Onderhouds-& timmerbedrijf

Info

Wij zijn uw partner in het beveiligen van uw woning en gespecialiseerd in raam- en deursloten en overige hang- en sluitwerk.

Geschiedenis

Beveiliging: Onze Specialiteit
Wij zijn uw partner in het beveiligen van uw woning en gespecialiseerd in raam- en deursloten en overige hang- en sluitwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning, voornamelijk op gebied van hang- en sluitwerk, sloten, sleutels, deuren, dievenklauwen, deurbeslag, meerpunts-sluitingenen aanverwante materialen om uw huis inbraak-veilig te maken. Wij leveren en monteren uw veiligheidsproducten.



"Danny Timmer Timmer- en onderhoudsbedrijf en beveiliging voor al uw onderhoud en timmerwerk. Wij zijn tevens een politie keurmerk veilig wonen pkvw-erkend beveiligingsbedrijf werkzaam in de regio Stichtse Vecht."
Adres: Mecklenburgstraat 26, 3621GP Breukelen
Telefoonnummer: 06-27582508
Stad: Breukelen
Route: Mecklenburgstraat 26
Postcode: 3621GP


Recensies
Eerst is het al lastig om een afspraak te maken en vervolgens vergeet hij hem in zijn agenda te zetten en komt hij niet opdagen..
Super snelle service en naar tevredenheid slotprobleem opgelost.
Goede informatie, secuur en vakwerk.Service: Meubelmontage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid