facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Danny's Eeterij & Tapas Vinkel

Info

De Allerlekkerste smaken uit de hollandse , franse, italiaanse, mexicaanse en oosterse keuken. Een fantastische smaakbelevenis gecombineerd met een heerlijk relaxte ,huiselijke sfeer is een garantie voor het leukste avondje uit!

Geschiedenis

Vanaf heden kunt U bij ons genieten van de heerlijkste Tapas. Onbeperkt genieten van een ruim aanbod van kleine gerechten voor € 26,95. Per ronde kunt U kiezen uit 2 gerechten.Vanaf 2 personen kunt U heerlijk genieten van onze tapas gerechten.Onze keuken blijft net zolang open totdat U het laatste gerechtje genuttigd heeft.Of U nu veel voorgerechtjes of juist alle hoofdgerechtjes wilt proberen. Géén probleem! Wat dacht U van onbeperkt kiezen uit 8 nagerechten. Laat U verrassen uit onderstaande gerechten.



"Gezellig en sfeervol tapasrestaurant in het Brabantse dorp Vinkel!Tapas lunch Do t/m Zo 12u-16uTapas avond Di t/m Zo 17u-22uGeniet onbeperkt van een avondvullend programma met de lekkerste verse tapasgerechten voor € 33,50 p.p. Onze 80 soorten tapas hebben verrassende smaken uit alle windstreken. Er is voor ieder wat wils! Eventuele drankafkoop is mogelijk voor € 20,00 p.p. Dit is alleen mogelijk voor de gehele tafel.Ook voor Lunch kun je heerlijk genieten van Tapas gerechten: Pincho's en Tapas Do t/m Zo 12u-16u. Op zaterdag en zondag mogelijk om de avondkaart te nemen i.p.v. lunchkaart.Kijk op website voor meer info.Ook voor glutenvrij, allergieën en andere dieetwensen. Wel tijdig doorgeven."
Adres: Lindenlaan 20, 5381GK Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0735320709
ln.jireteesynnad@ofni
Stad: Vinkel
Route: Lindenlaan 20
Postcode: 5381GK



op zoek naar gerelateerd: danny's eeterij vinkel reserveren, lindenlaan 20 vinkel, dannys eeterij menukaart, danny's eeterij recensie, danny's eeterij openingstijden, tapas uden, dannys eeterij den bosch, tapas oss
Recensies
Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance. Wij waren hier voor de lunch en hebben genoten van diverse pinchos en tapas gerechtjesde welke we van de uitgebreide kaart konden kiezen. De bestellingen werden vlot opgenomen en geserveerd door super vriendelijke medewerkers. Een avondje All you can eat tapas eten is ook echt een aanrader maar reserveer dan wel tijdig. Topservice en kwaliteit.
Eten smaakte goed. Bestellingen werden zeer snel opgenomen en snel geserveerd. Stoelen zaten comfortabel. We waren met zijn drieën en de tafel was lekker ruim en ook zit je niet te dicht op elkaar en heb je dus wel ruimte om je stoel makkelijk naar achteren te zetten bijvoorbeeld, in tegenstelling tot sommige andere restaurants die maar zoveel mogelijk tafels en stoelen in de ruimte proppen om zoveel mogelijk gasten te kunnen ontvangen. We gaan hier zeker vaker terug komen, echter moet je heel ruim van te voren reserveren om terecht te kunnen, helemaal in het weekend. Spontaan uit eten gaan is er eigenlijk niet bij helaas, of je moet geluk hebben. Parkeren: Parkeerplaats naast het restaurant, iets verderop nog een parkeerplaats gezien. Lijkt me voldoende ruimte.
Op aanraden hier gaan eten. Reserveer ruim van te voren een maand of 2 want het is goed bezocht! We hadden hoge verwachtingen van Danny's eeterij, vanwege de hoge reviews en het ruim van tevoren moeten reserveren, maar ik snap eerlijk gezegd niet heel goed waarom het zo hoog beoordeeld wordt ten opzichte van andere gelijksoortige restaurants. Het eten was prima, maar niet hoogstaand. Service was wel goed! Het eten was er heel vlot en het personeel heel vriendelijk. Ik denk dat het met groepen leuk is om hier naar toe te gaan, maar wanneer je regelmatig uiteten gaat is dit niet speciaal. Ik denk dat de hoge beoordeling komt, omdat de service en de wachttijden van het eten goed waren!
Ja dit was een toppertje hoor! Lekkerder dan de andere bekende tapas restaurants. De wafel van de toetjes was wat droog maar alle andere rondes waren perfect, zo smaakvol, heerlijk mals vlees. Echt super!! Wij gaan zeker nog eens terug! Parkeren: Naast de deur parkeren
Afgelopen Donderdag bij Danny s gegeten. Bediening erg vriendelijk. Heerlijke tapas hebben ze. Hadden ieder 1 frisdrank en fles water en totaal 79 e kwijt. Dachten allebei rond de 60 e totaal Zou zijn maar het was het wel waard Zeker een aanrader en komen zeker ook weer terug. Bedankt
Lekker all-in voor €60,-. Onbeperkt eten en drinken inclusief speciaalbier en mixdrankjes voor heel de avond dus niet voor een beperkt aantal uur. Sfeer is altijd goed. Eten is altijd consistent bereid, door het brede menu zit er voor ieder wat wils bij. Tip: reserveer ruim van te voren. Wij reserveren meestal gelijk als we er zijn voor de volgende keer.
Deze keer in de middag geweest voor de tapas lunch, heerlijk voor een zeer betaalbare prijs.Eten: 5/5
Onze eerste keer bij Danny's Eeterij . Wat een verwennerij! Ècht genoten! Super lekkere, kleine tapas gerechtjes, goed bereid, smaakvol , vers , goed warm , ontzettend vriendelijk én hardwerkend jong personeel, alles prima onder controle zowel de keuken als de bediening! Knap hoor ! Leuke , schone, nette zaak , fijne stoelen , de Tapas worden snel geserveerd. Toiletten zijn netjes. Wij waren blij verrast, zijn best kritisch als het om eten gaat , maar bijna alles was lekker! Vooral de beef black pepper , de witvis Teriyaki, de Oosterse gerechten met beef / vis , het speklapje is smullen, de gamba op spies , de combi zalm met forel , de krokante sushi , tongfilet , Poké bowl, allemaal super lekker , enige wat wij wat minder vonden was de varkenshaas met champignon saus , maar dat is in ieder tapas restaurant. Altijd beetje droog . De broodjes met aïoli zijn top ! En de toetjes zijn óók allemaal even lekker !! Vooral de monchou én ijs met warme kersen ! Je zit er heerlijk comfortabel, avondvullend tapas avondje , zalig ! Gratis parkeren, Je komt niks tekort , Écht voor herhaling vatbaar ! Ga zo door !
Heerlijke tapas gerechten met een ruime keuze. Je kunt hier onbeperkt genieten in een leuk restaurant. Vriendelijke en zeer attente bediening.Aanbevolen gerechtenTapas Avondkaart
Top tent. Ruime keuze. Bediening zeer snel met bestellingen opnemen, brengen van gerechten. Tip wil je hier eten zeker doen!. Reserveer tijdig ze zitten vanaf 3 personen of meer een half jaar al vol.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid