facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daniels Tandheelkunde

Adres: hoedemakerplein 2, 7511JP Enschede
Telefoonnummer: 31537200807
Stad: Enschede
Route: hoedemakerplein 2
Postcode: 7511JP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 12:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Implantoloog Enschede, Parodontoloog Twente
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsenpraktijk Hobbelink Tandartsenpraktijk Hobbelink 2 km Vroeger was het een fijne tandarts. Helaas is het de afgelopen heel erg veranderd. Te...
Tandartspraktijk S.B. Brager Tandartspraktijk S.B. Brager 3 km Geweldige tandarts ook het personeel zeer vriendelijk , een aanrader om hier als pat...
De Boer Tandprothetiek & Tandheelkunde B.V De Boer Tandprothetiek & Tandheelkunde B.V 6 km Ik zit bij deze praktijk door mijn oma, ik ben erg bang voor de tandarts en dat is hi...
Kunstgebit Hulp aan Huis Kunstgebit Hulp aan Huis 6 km Vertaald door Google Zeer goede service! Origineel Very good services!
Recensies
Ik ben heel goed ontvangen en er werd me direct duidelijk wat de behandeling inhield. Er lag een behandelplan klaar, waardoor ik niet tegen verrassingen aanliep. Zowel de specialisten als assistenten zijn zeer attent en deskundig. Ze nemen de tijd en vinden extra vragen geen enkel probleem. Tijdens de behandeling werd ik betrokken waardoor ik niet meer zo angstig was. De kwaliteit van zorg is uitstekend en ik ben erg blij met het resultaat!
Heb nog nooit zo'n goede en vakkundig tandarts/team meegemaakt. Geven eerlijk en deskundig advies en als iets niet haalbaar is zeggen ze dat ook eerlijk en gaan de dure behandeling niet aan. Ben na 2dagen opgebeld nadat ze een kies met een fikse onstekking en fistel hadden getrokken en geïnformeerd hoe het met met ging,dit vond ik heel netjes. Ben heel tevreden over deze praktijk.
Top tandarts. Oprechte zorg en deskundig advies. Neemt de tijd voor uitleg en een goed behandelplan. Alle kosten worden vooraf gedeeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Tussentijds extra behandeling/verzorging is in overleg altijd mogelijk. Wat ons 3 tevreden klanten betreft geen betere in Overijssel!
Iedere ochtend kijk ik met een glimlach in de spiegel. Tandarts Nurçan Yilmaz van Daniels Restauratieve en Esthetische Tandheelkunde heeft samen met Orthodontist Matthew Wiranto en Erik Mentink Oral Design mijn gebit teruggebracht naar hoe het moet zijn. Dat duurde 1 1/2 jaar, want er is geen snelle route. Zonder orthodontie geen restauratieve en esthetische tandheelkunde! Dank jullie wel!
Ben zo blij met deze praktijk. Al na de eerste behandeling zagen mijn tanden er al 100% beter uit. Er moet nog veel gebeuren maar ik heb gezien van vrienden hoe mooi ze het maken.
Vandaag een intake gehad bij deze tandarts. Wat een verademing! Mensen die echt de tijd voor je nemen en alles duidelijk uitleggen! Ben voor het eerst met een heel goed gevoel weg gegaan bij een tandarts!!
Helaas minder goeie ervaring gehad. Na dien ik ergens niet mee eens was, werd er niet naar een oplossing gezocht helaas. Ook werd er zomaar toelichtingen op rekening gebracht wat vooraf niet besproken is. Ontzettend jammer, voor de rest zag de zaak er wel netjes uit.
Tijdens de corona mijn tandarts bezoekjes maar even opgeschort, dus eerlijk is eerlijk sinds 2019 niet meer geweest. Ik bel afgelopen maandag op omdat ik een vulling verloren heb en geef daarbij ook aan dat ik graag een afspraak wil puur voor de vulling repareren. Assistent zegt vervolgens ik ga even overleggen.... Ze komt terug en verteld me het volgende. Aangezien u de laatste tijd niet bent geweest en ook niet gereageerd heeft op onze mail overigens heb ik wel aangegeven dat ik zelf contact op zou nemen verzoeken wij u een andere tandarts te nemen want wij zijn er niet voor mensen die alleen bellen als ze ergens last van hebben. Nou en bedankt hé vanzelfsprekend zoek ik wel een andere tandarts.
Zeer bekwame praktijk! Zorgen dat je terecht kunt wanneer dat maar nodig is. Werken zeer zorgvuldig.
Uitstekende tandarts van hoge kwaliteit. Is erg betrokken met je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid