facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daniellescountryhouse

Daniellescountryhouse

Info

Paradijs voor mens en hond !

Geschiedenis

Danielles Country House ligt in de achterhoek, bekend om zijn coullissenlandschap, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Vlakbij het (jam) dorp Neede, onlangs in de telegraaf omschreven als de Plattelandsparel.

In deze prachtige omgeving staan twee gezellig ingerichte cottage's, die voorzien zijn van vloerverwarming, keuken met koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. In het woongedeelte staat een slaapbank, eethoek, radio, tv, cd-speler en U kunt gebruik maken van een internet aansluiting.

Honden zijn hier van harte welkom!

Voor verdere informatie kunt U terecht op onze website.

Adres: Kieftendijk 11, 7161 RL Neede
Telefoonnummer: 0545-293643
Stad: Neede
Route: Kieftendijk 11
Postcode: 7161 RL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vliersche Veld Vliersche Veld 136 meter Wat is het mooi geworden
Boerderij appartement den Tuut'n Boerderij appartement den Tuut'n 2 km Heerlijk wat gedronken met lekkere verse taart .Waren op de fiets .Leuke onderbreking...
Recensies
Het is geweldig bij Danielle's countryhouse, fantastische ervaring en omgeving, erg leuk ook voor honden, wij hebben ons zeer vermaakt, hele lieve, vriendelijke mensen echt top!
Een heaven voor honden liefhebbers. Vriendelijke eigenaren. Mooie en gezellige onderkomens.
Fantastisch!!! Had echt een leuke tijd daar. Erg vriendelijke mensen.
Heel erg gezellig
Dit is echt een heerlijke plek voor mens en hond! Lekker ontspannen, huisjes en voorzieningen tiptop verzorgd, lieve gastheer en gastvrouw, heerlijk ontbijtje in het weekend, spetterpoel en strandje erbij...de honden genieten volop en de baasjes dus ook! Absolute aanrader!
Al 5 jaar komen onze 3 Bearded Collie hier logeren en wij mogen gelukkig mee met hen Zowel in de Trekkershut als in de Dreamcottage. Beide zijn fantastisch. Lieve gastvrouw en heer en in het weekend een over heerlijk en royaal ontbijt. Een aanrader voor honden en baasjes.
Wij komen hier al enkele jaren met onze 2 labradors....en hebben het er iedere keer weer geweldig naar ons zin....wij blijven hier terugkomen......
Heerlijke plek om te relaxen en te genieten
Klein stukje paradijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid