facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Danielle Bax Coaching

Danielle Bax Coaching

Info

Op mijn pagina vind je tips en inspiratie voor persoonlijke- & loopbaan ontwikkeling.

Omdat je vol energie in het leven wilt staan!

Adres: Margrietstraat 30, 5502TS Veldhoven
Telefoonnummer: 0648763483
Stad: Veldhoven
Route: Margrietstraat 30
Postcode: 5502TS


Recensies
Ik ben via mijn eigen zoektocht bij Daniëlle terecht gekomen en meteen voelde ik me erg op mijn gemak. Daniëlle is een loopbaan coach met passie voor haar vak, dat merk je in alles. De 1-op-1 gesprekken zijn erg fijn, waarin de aandacht echt om mij heeft gedraaid. Hierdoor zijn veel dingen duidelijk geworden en sta ik sterk in mijn schoenen in de zoektocht naar een nieuwe baan.
Na een loopbaan workshop bij de bibliotheek ben ik een traject gaan volgen bij Daniëlle. Geen moment spijt van gehad. Daniëlle is betrokken, persoonlijk, onderzoekend, oordeelt niet, verhelderend. Daniëlle laat je out of the box denken, neemt je mee uit je comfort zone. Zonder te pushen, maar soms wel met een nodige zet. Samen met haar ga je een nieuwe wereld ontdekken, die ik in ieder geval alleen niet zou hebben bekeken. Of waarvan ik het bestaan niet wist. Puzzelstukjes gaan op zijn plek vallen. Juist om dit te doen met Daniëlle als objectieve coach is van grote waarde!
Na een uitvoerige oriëntatie ben ik bij Daniëlle terecht gekomen. Haar website heeft een professionele uitstraling en de persoonlijke intake zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde. Ik heb veel waardering voor haar positief kritische blik. Daniëlle geeft vertrouwen en toont begrip. Ze stelt scherpe vragen om diepgang te creëren én ze durft te confronteren. Deze baan is haar op het lijf geschreven! Terugblikkend op een intensief en leerzaam traject, kan ik concluderen dat het volledig voldoet aan mijn verwachtingen. Ik kan Daniëlle aanbevelen als loopbaancoach!!
Bij Daniëlle een interessante workshop "FLOW" mogen volgen. Waardevol als je je wekelijkse activiteiten afzonderlijk wilt beoordelen om zo inzicht te krijgen in energielekken en energiebrengers. Goede input voor mijn "plan 2023". Wil jij ook duidelijk hebben voor jezelf waar je jouw capaciteiten het beste kunt inzetten? Contact dan Daniëlle.
Net een heel fijn traject afgesloten bij Danielle Bax. We zijn in mijn talenten en voorkeursgedrag gedoken, hierdoor heb ik weer helder op mijn netvlies waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Danielle weet op een prettige manier uit mijn voorbeelden patronen te halen en deze uit te leggen met behulp van de uitkomsten van de TMA. Mij heeft dit traject van 4 bijeenkomsten veel opgeleverd.
Danielle is iemand die ervoor zorgt dat je je snel op je gemak voelt en daarnaast erg kundig is en veel ervaring heeft. Ik heb super veel inzichten gekregen dankzij het geboden traject
Het is prettig en makkelijk praten met Daniëlle. Ze is professioneel en stelt de juiste vragen. Dankzij haar zie ik nu in dat niet alleen een functie bij je moet passen, maar ook de organisatie waarin je deze gaat vervullen.
Daniëlle is een zeer gewaardeerde collega, waar ik regelmatig en graag mensen met een loopbaanvraagstuk naar verwijs. Ik hou van haar coachstijl; scherp, analytisch, doortastend, confronterend, actiegericht en heel effectief. Volg haar ook op Instagram en beluister haar podcast, want zij deelt enorm veel waarde via de sociale mediakanalen. Een vakvrouw! Dankbaar dat ik zulke toppers in mijn netwerk heb.
Daniëlle is vriendelijk, professioneel, en weet de juiste vragen te stellen om weer in beweging te komen. Prettige samenwerking, open en brengt de te zetten stappen samen helder in kaart.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid