facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daniel Wenzel Fotografie

Daniel Wenzel Fotografie

Info

Bruidsfotograaf, Portretfotografie, Bedrijfsfotografie, Fotograaf Friesland, www.danielwenzel-fotografie.nl, werkgebied Nederland en daarbuiten.

Geschiedenis

Bruidsfotograaf, Portretfotografie, Bedrijfsfotografie, Fotograaf Friesland, www.danielwenzel-fotografie.nl, werkgebied Nederland en daarbuiten.



"Beeld! Daar draait het bij ons om. Met passie voor ons werk. Tikkeltje out of the box of gewoon en sfeervol. Creatief, opvallend of rust.Daniël is een echte Hollandse Meester in de fotografie, een kunstenaar die zijn vak verstaat als het gaat om het spelen met schaduw en licht in zijn beelden..Cinematische video’s behoort ook tot de mogelijkheden, wij maken het beeld dat past bij jullie dienst of product.Neem die stap, zet je bedrijf op de kaart met spraakmakende beelden en laat zien wie je bent."
Adres: Lauwersweg 17, 9231 GR Surhuisterveen
Telefoonnummer: 06- 218 817 63
Stad: Surhuisterveen
Route: Lauwersweg 17
Postcode: 9231 GR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karin de Jong Fotografie Karin de Jong Fotografie 667 meter | Portret | Kinderen | Trouwen | Zwangerschap | Newborn | Familie |
FOTOatHOME FOTOatHOME 1 km Ontzettend goede fotograaf. In alle opzichten. De foto's zijn natuurlijk het belangri...
Jan Anne Vrij- Fotografie Jan Anne Vrij- Fotografie 1 km Het juiste adres om binnen een seconde iets te vereeuwigen voor een hele redelijke pr...
Mike Zwart Fotografie Mike Zwart Fotografie 2 km Zoekt u een fotograaf die Enthousiast vindingrijk en creatief is dan kunt u bij mij t...
Recensies
Fantastische foto's en service! We hebben een leuke en ontspannen shoot gehad met visagie Wendy, bedankt!. Echt waarde voor je geld. Daniel en Eva zijn professionals en een topteam!
Professioneel, betrokken en zeer creatief. Van losse ideeën tot uitgedachte plannen, Daniel maakt alles tot een succes. Zeer tevreden met de service en de beelden. Zou het een ieder aanraden!
Daniel heeft onze bruidsrapportage gedaan. fenomenale foto’s die qua kwaliteit op eenzame hoogte staan. Deze man is een meester in zijn vak en elke extra stuiver meer dan waard. Geen moment spijt van gehad.
Fijne fotograaf om mee samen te werken! Hoge kwaliteit en conceptueel sterk!
Fantastische Fotografie Briljant! Super aardige mensen en nemen de tijd voor je! Een aanrader!
Geweldige foto's! En een prettige fotograaf die je goed op je gemak kan stellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid