facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daniëls Techniek

Daniëls Techniek

Info

Wij zijn een MTB / Racefiets reparatie shop met goede koffie. Waar je terecht kunt voor vakkundige reparatie van je MTB of Racefiets.



"Daniëls Bikes & Coffee is een mtb en racefiets reparatie shop met goede koffie en alle wielerwedstrijden te bekijken op een scherm. Voor technische kennis, goed advies, heerlijke koffie en gezellige sfeer moet je dus bij Daniëls Bikes & Coffee in Baarlo zijn. Eigenaar Leon Daniëls heeft ongeveer 20 jaar op vrij hoog niveau mtb wedstrijden gereden en vanuit deze passie is een aantal jaar geleden het idee ontstaan om zijn eigen fietsenzaak te beginnen. Maar dan niet een zaak waar tig fietsen op een rij uitgestald staan waar niemand tussendoor kan lopen, maar een echte belevingswinkel waar passie, kunde, goed advies, heerlijke koffie en wielerwedstrijden kijken met collega fietsfanaten."
Adres: Rubensstraat 33, 5991GP Baarlo
Stad: Baarlo
Route: Rubensstraat 33
Postcode: 5991GP


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:00
Dinsdag: 19:00 - 20:00
Woensdag: 19:00 - 20:00
Donderdag: 19:00 - 20:00
Vrijdag: 19:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: service techniek dieren, cv ketel installatie nijmegen, loodgietersbedrijf druten, installatiebedrijf druten, loodgietersbedrijven nijmegen, installatietechniek hartog, loodgieter weurt, nieuwe cv ketel nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BaarloBattert BaarloBattert 897 meter BaarloBattert | 5e editie 1 juni 2019 | 3.500 of 7.000 meter | | Inschrijven via www...
Baarlo Dames Baarlo Dames 2 km Baarlo Dames 1&2
Recensies
Beste fietsenmaker, die ik ken! Was in nood voor Alp d’Huzes, tweede pinksterdag zijn werkplaats nog geopend terwijl iedereen voor de rest gesloten was. Met veel expertise geholpen en daarna nog een koffie met elkaar gedronken. Echt super geholpen! Kan het iedereen aanraden!
Op zaterdag na sluitingstijd zocht ik fietsenmaker die een lekke band kon maken, omdat ik op zondag ook weer wilde fietsen tijdens een weekendje weg. Zondagochtend was de band vervangen. Meteen wat extra tips gekregen voor dingen over fietsonderhoud. Leon is een praktische vakman en levert super service!
Meteen goed geholpen, en tijdens het afstellen een goede bak koffie,met andere woorden top.
Pech onderweg heeft er voor gezorgd dat ik bij deze zaak strandde. Nood brak wet, hij wilde mij zo snel mogelijk weer op de weg krijgen en legde hier zijn lopende klus voor aan de kant. Leuk praatje gemaakt en ondertussen werd het wiel onder handen genomen. 20 Minuten later zat ik weer op het zadel! Helemaal top! Gezellige werkplaats, en een fietsenmaker met verstand van zaken. Het is dat ik niet uit de buurt kom, anders had hij er een vaste klant aan overgehouden.
Mountainbike gebracht voor onderhoud aan fox vork en demper. Prima service, vakkundig, snel, goede prijs.
Echt top fietsenmaker!! Gaat super snel, zeker heen gaan!
Mijn ATB weer helemaal tip top in orde dankzij Leon! Perfecto
Geweldig dorp
Zeer kundige en prettig in de omgang
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid