facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Danel Optiek en Optometrie

Danel Optiek en Optometrie

Info

De leukste collectie (zonne-)brillen en met de beste glazen en contactlenzen van Enschede. Specifieke oogklachten? Onze optometristen kijken graag verder.

Geschiedenis

Danel Optiek heeft een unieke en onderscheidende montuurcollectie. Wij voeren merken als Lindberg, Theo, Face a Face, Oliver Peoples, Woow, Chanel, Etnia, Paul Smith, RayBan, Dutz, Michael Kors, Tom Ford. Kom eens kijken en geniet ondertussen van een kop koffie. Voel je welkom bij Danel Optiek.

Oogzorg heeft bij Danel de focus. Wij bieden u de mogelijkheid voor een volledig onderzoek door één van onze optometristen.

Adres: Oude Markt 7, 7511 GA Enschede
Telefoonnummer: 0534325260
Stad: Enschede
Route: Oude Markt 7
Postcode: 7511 GA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beste Opticien Enschede, Danel Optiek medewerkers, Zonnebrillen Enschede, Opticien Enschede Centrum, Eye care Enschede, Opticien Enschede Zuid, Opticien Enschede stroinkslanden, Opticien enschede stadsveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filterbril Filterbril 2 km In een tijd met steeds meer beeldschermen is het de missie van Filterbril om de schad...
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 2 km Een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen nodig? Bij Pearle Opticiens in Enschede s...
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 3 km Een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen nodig? Bij Pearle Opticiens in Enschede s...
Optiek Wesselerbrink Optiek Wesselerbrink 3 km Na meerdere optiek zaken bezocht te hebben met ons dochtertje van 2 die een bril moes...
Totaal Optiek Ziemerink Totaal Optiek Ziemerink 5 km Perfecte service, fijne mensen, kortom een aanrader om brillen en contactlenzen aan t...
Oké Optiek Oké Optiek 5 km Vriendelijke mensen leggen alles goed uit. Erg behulpzaam. Zeker een aanrader, ook vo...
Recensies
Ik ben hier nu 2 maal geweest en vind jullie echt fantastisch. Je voelt je gelijk op je gemak en iedereen is super vriendelijk. Prettige en professionele service zonder dat het stijfjes is. Ik kom zeker weer terug als mijn bril aan vervanging toe is!
Kom je hier om een mooi zonnebril uit te zoeken, is de winkel wegens verbouwing gesloten maar 100 meter verderop zou de tijdelijke winkel zitten. Daar hangt echter een aanplakbiljet dat ze 28 april weer open zijn. Had dat dan ook even op de website gezet. Slechte zaak!
Aanvraag voor lenzen gedaan waarbij ik specifiek heb gevraagd om te controleren op de droogte van m’n ogen. Alles was goed en de lenzen waren uiteindelijk besteld. Bleek bij de controle en na een aantal weken dragen, toch sprake rode en droge ogen. Werd er bij de controle verteld dat er nooit een controle is gedaan op droge ogen. Wel geld betaald voor de controle en de lenzen en uiteindelijk als advies om over een tijdje een nieuwe afspraak te maken… Niet professioneel.
Ik vroeg ze mijn bril schoon te maken, wat ik wel vaker deed. Toen ik hem terugkreeg was de coating nog verder afgebladderd. Ik merkte het direct maar zei er niets van, omdat ik n beetje beduusd was, want dit hier niet gewend. Toen ik n paar weken later terug ging en dit vertelde en vroeg of ze dan de coating er maar helemaal wilden afhalen, bleek dit niet te kunnen. Ze negeerden mijn klacht en gingen onverwijld over in de verkoopstand. Dat ik mijn ogen wéér op moest laten meten. Ik droop beleefd af. Later pas begreep ik dat Johan & Mariska niet meer in de zaak zitten en deze hebben overgedaan aan EyeCare. Een keten dus, dwz verkoopgericht ipv service gericht. Mijn vrouw heeft n slechetere ervaring opgedaan met ze. We moeten op zoek naar n nieuwe opticien die niet bij n keten is aangesloten. Wie heeft tips?
Gewoon goed. Een optiek waar de klant klant is. No nonsens, mooie, betaalbare monturen en een klasse service. De 5 * zijn dik verdient.
Wat een ontzettend fijne en open maar vooral ook klantvriendelijk personeel. Ontzettend behulpzaam niet bevooroordeeld en dat terwijl ik in mijn sport kloffies binnen liep.
Wederom uitstekend geholpen bij het uitkiezen van mijn nieuwe bril. Uitstekende service en ontzettend vriendelijk. Tot de volgende keer!
Mijn lens zat vast achter in mijn oog. Toen ik ze belde gaven ze mij eerst goede tips wat ik zelf kon doen, maar daarna toch maar naar ze toe gegaan. Ook al was ik geen klant van ze, hebben ze me toch goed geholpen, ze waren ook erg aardig!
Voor kleindochter, van 4, heel Enschede afgezocht voor goede bril. Na 5 zaken zonder voorraad of interesse, bij Danel uitgekomen. Voor kinderen speciale deel ingericht. Meeste sortering op voorraad voor alle leeftijden. Super service. Voor kinderbril zou ik iedereen adviseren hier na toe te gaan.
Vandaag langs geweest om een verjaardagscadeau voor mijn vader te kopen. De man die ons heeft geholpen was erg vriendelijk & we zijn uiteindelijk met een mooie bril naar huis gegaan! Bedankt :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid