facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DancingWise

DancingWise

Info

Hou jij van dansen? Kom gezellig met ons meedoen! (gratis proefles).
Elke donderdag Streetdance/Hiphop lessen in de Lindenhoeve!!

Geschiedenis

Ingeborg van Weissenbruch is afgestudeerd aan Codarts (Rotterdamse Dansacademie), uitvoerend moderne dans, Bachelor of Dance in 2006.

Inmiddels is zij 14 jaar werkzaam als danseres, dansdocente, coach en choreograaf.
(o.a. Codarts, Havo/VWO voor Muziek en Dans, Albeda Dans College, Noes Fiolet Studio's en Dansatelier Den Haag)

Dit doet zij op verschillende niveaus en in verschillende dansstijlen: van mensen die één uur in de week recreatief dansen tot leerlingen die voorbereid willen worden op het dansvakonderwijs, semi-profesionals en (aankomende) professionals.

Van de 14 jaar is zij de afgelopen 12 jaar actief als dansdocente in Oud-Beijerland, in De Lindenhoeve.

Sinds 2004 voor de Stichting Samenleving Oud-Beijerland (SSO) / Stichting Welzijn Hoeksche Waard.

Vanaf 1 januari 2016 gaat Ingeborg zelfstandig verder onder de naam DancingWise!

In deze lessen vindt ze het belangrijk dat je FUN hebt. Ingeborg daagt je uit het beste uit jezelf te halen en, met de woorden "Het komt altijd allemaal goed!”, vooral in jezelf te geloven!



"Bij DancingWise staat talentontwikkeling en toegankelijkheid voorop. Iedereen kan vanaf 2 jaar tot 60+ danslessen volgen. Tijdens de lessen wordt de lat altijd net iets hoger gelegd om de leerlingen uit te dagen en naar een hoger niveau te tillen. Bovenalles streven wij naar plezier in het dansen in een omgeving waar kinderen, tieners en volwassenen respectvol met elkaar om gaan."
Adres: Steenenstraat 24, 3262 JM Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0681072093
Stad: Oud-Beijerland
Route: Steenenstraat 24
Postcode: 3262 JM


Recensies
Zo'n fijne dansschool! Desiree geeft de lessen met veel enthousiasme, betrokkenheid en geduld. Ze draagt echt bij aan een positiever gevoel en zelfbeeld van de deelnemers in ieder geval wel bij mij.
Mijn dochter danst al 6 jaar bij Ingeborg, Dancingwise en iedere week nog steeds met veel plezier. Toffe choreo’s en de muziek is ook top! Hippe mixen worden er zelf gemaakt. Ingeborg is een zeer getalenteerde dansjuf, eerlijk, oprecht met humor en soms ook streng daar waar dat nodig is met een groep pubers of snel afgeleide kleine kinderen. Ik vind Dancingwise zeker een aanrader voor kids die graag bewegen en dansen!
Ik dans al sinds mijn 5e bij DancingWise. Elke les vol plezier gekomen en ik geniet altijd super veel van de optredens en de sfeer. Het is altijd gezellig in de les maar we werken ook hard. Het is ook fijn dat iedereen van elke leeftijd op zijn/haar eigen niveau kan dansen. Ik vind het superleuk om te zien hoe iedereen zo erg groeit in dans en er ook nog plezier in heeft!
Fijne danslessen waarbij iedereen zich thuis voelt. Elke donderdagavond is een feestje. De groep is leuk en toegankelijk en de lessen zijn uitdagend, de dansjes zijn altijd leuk!
Dansen bij DancingWise vind ik echt leuk en de dansstijl ook en iedereen is heel aardig
Leuke juf en leerzame les
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid