facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dancestudio Shanna Elleswijk

Dancestudio Shanna Elleswijk

Geschiedenis

Dancestudio Shanna Elleswijk werd in 2008 opgericht door Shanna Elleswijk en is gevestigd in Uithoorn. Shanna (1987) is al ruim 6 jaar werkzaam als dansdocente in Uithoorn. Shanna heeft haar opleiding genoten in Amsterdam en is in 2007 afgestudeerd als dans- en theaterdocente. Van jongs af aan heeft zij de droom gehad om een eigen dancestudio te beginnen. Een studio waar leerlingen vooral veel plezier beleven aan het theater en dansen.
Shanna danste zelf al in vele producties en projecten. Ze hoopt haar liefde en passie voor dans en theater over te kunnen brengen op leerlingen.
Vanwege de grote toestroom van leerlingen heeft Shanna inmiddels een jong en enthousiast team van docenten verzameld. Samen zijn zij het over een ding eens: “plezier staat centraal in de dancestudio!”
De dancestudio biedt vele mogelijkheden op het gebied van dans en theater in alle leeftijdscategorieën.



"Sinds 2008 geven wij dans- en theaterlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Shanna 1987 heeft haar dansopleiding genoten in Amsterdam en is in 2007 afgestudeerd als dans- en theaterdocente. Van jongs af aan heeft zij de droom gehad om een eigen dancestudio te beginnen. Een studio waar leerlingen vooral veel plezier beleven aan theater en dans. Shanna danste zelf al in vele producties en projecten. Ze hoopt haar liefde en passie voor dans en theater, samen met haar enthousiaste team van docenten, over te kunnen brengen op haar leerlingen. Samen zijn zij het over één ding eens: “Plezier staat centraal in de dancestudio!”Wij geven les in de Brede School in de Legmeer-West en sinds kort ook bij sportschool Fit2Go in Uithoorn."
Adres: Johan Enschedelaan 180, 1422 DR Uithoorn
Telefoonnummer: 0611368667
Stad: Uithoorn
Route: Johan Enschedelaan 180
Postcode: 1422 DR


Openingstijden

Maandag: 16:45 - 18:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amstelhof Let's Dance Amstelhof Let's Dance 3 km Dit is de pagina van dansschool 'Amstelhof Let's Dance'.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid