facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dance Vision

Dance Vision

Info

Welkom op de pagina van Dance Vision. Bij ons kun je kennis maken met vele verschillende dansstijlen. Dit kan in een recreantenteam of een wedstrijdteam.



"On August 5, 6 & 7 a dream becomes reality! We will finally meet again during the 10 year anniversary of Dance D-Vision • Magical Moments!"
Adres: Sportlaan 7 Budel, 6021 KA Noord, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Noord
Route: Sportlaan 7 Budel
Postcode: 6021 KA


Openingstijden

Maandag: 16:45 - 17:30
Dinsdag: 19:00 - 20:00
Woensdag: 16:00 - 20:15
Donderdag: 16:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PaardenSport vereniging Someren-Eind PaardenSport vereniging Someren-Eind 14 km Pony Club Rijvereniging Menvereniging
Atlas - Pure Strength Competition Atlas - Pure Strength Competition 29 km ATLAS PURE STRENGTH COMPETITION … for all power athletes from the Benelux Become th...
The Urban Room The Urban Room 46 km Urban Dance Studio
Healthy Home Haps Healthy Home Haps 52 km Karin is geliefd, uitzonderlijk en zeer professioneel.
Stal Van Gils Bernard Chantal Stal Van Gils Bernard Chantal 59 km Paarden staan te weinig buiten op te kleine paddocks, jammer.
De Nieuwenbergh De Nieuwenbergh 80 km Gezellig linedansen in de nieuwenberg
Recensies
Leuk festival, alles staat wel dicht op elkaar maar de podias storen elkaar niet. Goed geamuseerd, mainstage waren of en toe problemen met het geluid.
2018 Leuk festival maar weinig ruimte tussen de verschillende podia. Plasbandjes zijn wel enorm duur voor een paar vieze dixi toiletten, op andere festivals kost dit niets en zijn er betere sanitaire voorzieningen. Naast een paar geluidsproblemen tijdens de set van Oliver Heldens en het feit dat deze set veel te laat stond geprogrammeerd een leuke tijd gehad. Volgende keer weer!
Geen idee of het effectief de prijs waard is maar al bij al tof festival, defitge verlichting/podium en niet te druk ook al staat alles redelijk dicht op elkaar. Camping zou wel wat ruimer mogen/duidelijker ingedeeld zijn.
Schandalig dat de toilette te betalen zijn voor 45€ verwacht je dat dit inbegrepen is, kijk maar naar andere festivals waar ik geweest ben zoals Crammerock, pukkelpop, Tomorrowland, Graspop , Rock Werchter, laundry day en Summerfestival. Voor de rest leuk concept. Misschien uitbreiding mogelijk park van Breivelde. Als je aan een stage staat heb je ook last van andere stages. Uitbreiding zou ik zeggen. Het is ook het enige festival waar ca 50% rookt. Hoe zou dit nu komen ? Misschien omdat er een groot sigaretten kraam staat :p nog niet gezien op andere festivals
Mooi festival dat nog steeds aan het groeien is. 2 dagen feest en amusement. Verschillende stages met een variatie aan muziek. Genoeg eten en drank standjes aanwezig. Vrijdag is elk jaar iets rustiger in vergelijking met zaterdag.
Wanne be tommorowland ook prijzen zijn er naar voor en opzich niet al te groot festival en podia veel te dich bij elkaar terein heel klein en nog 7 podia
Veel te duur voor wat het maar is ze vragen evenveel ingang als andere grote festivals alleen ben je daar op 5min rond
Echt een aanrader van een festival. Verschillende stages, VIP sectie, allerlei mogelijkheden wat eten betreft. Kortweg top!
Met 6 stages is er muziek voor iedereen, mooie podia en goede dj's. Elk jaar wordt het groter en groter.
Super festival tomorowland in klein Maar ooh zo goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid