facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Damwâldster Suvel

Damwâldster Suvel

Info

Damwâldster Suvel bereid heerlijke ambachtelijke zuivel van de volle melk die dagelijks geproduceerd wordt door onze eigen koeien.

Geschiedenis

Damwâldster Suvel bereid heerlijke ambachtelijke zuivel van de volle melk die dagelijks geproduceerd wordt door onze eigen koeien.

Adres: Haadwei 1, 9104BA Damwoude
Telefoonnummer: 0511424887
Stad: Damwoude
Route: Haadwei 1
Postcode: 9104BA


Recensies
Damwâldster Suvel ,Haadwei1,Damwoude Een beleving om zelf je zuivelproducten bij de boerderij te halen , zó lekker , en heel veel smaken , een echte aanrader !
Echt een aanrader om hier je zuivel te kopen! Mijn favorieten zijn de Chocolademelk en kwark of yochurt met sinaasappel. Maar ze hebben nog veel meer keuze dus zeker een geen naartoe gaan.
Hier staat een automaat waaruit je verse zuivel kunt halen. Vooral de vla is heerlijk! Vanille met stukjes, framboos, enz.
Heerlijke zuivel producten. Echte kwaliteit.
Heerlijke producten, direct van de bron.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid