facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Damon - Drukwerk & Reclame

Damon -  Drukwerk & Reclame

Info

In- en verkoop van drukwerk en promotioneel gerelateerde activiteiten, ontwerp en begeleiding van huisstijlen, advies in communicatie en PR

Geschiedenis

Op zoek naar goed en betaalbaar drukwerk, maar zelf geen verstand van papiergewichten, afwerkingsmogelijkheden of aanleverspecificaties? Of ben je op zoek naar een logo of huisstijl voor je nieuwe of bestaande bedrijf? Ik help je verder!

Met 15 jaar ervaring in de grafische wereld kan ik je advies geven over wat voor soort drukwerk dan ook, of het nu een oplage van 1 of meer dan een miljoen is.

Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van opdrachten die ik de laatste tijd heb uitgevoerd voor nieuwe en bestaande bedrijven. Erg leuk om met andere enthousiaste mensen mee te mogen denken!



"Regelmatig drukwerk nodig, maar het idee dat je teveel betaalt? Mijn ervaring is dat dat dan meestal ook zo is. Je hebt het al druk genoeg met je eigen werk, laat staan dat je je druk moet maken om drukwerk. Of dat nu voor je eigen bedrijf is of voor het bedrijf waar je werkzaam bent. En daar kan ik bij helpen!Door mijn jarenlange ervaring en opgebouwde netwerk van leveranciers kan ik dezelfde of zelfs betere kwaliteit tegen een lagere prijs leveren. Omdat ik daarvan overtuigd ben doe ik een gratis ‘drukwerkscan’ op No cure, no pay basis. In het kort komt het er op neer dat we samen een inventarisatie doen van het drukwerk en ik zet er de juiste, eerlijke prijzen tegenover. Ook besparen op drukwerk? Maak een afspraak!"
Adres: Spinnerijstraat 2, 7776 XR Slagharen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0655798478
Stad: Slagharen
Route: Spinnerijstraat 2
Postcode: 7776 XR


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid