facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Damesmode Dekker

Damesmode Dekker

Info

Mode voor de vrouw van nu in de maten 38 tot 58

Geschiedenis

Damesmode(Modehuis) Dekker is een damesmodezaak waar iedere modebewuste vrouw uitstekend terecht kan.

Mode voor de vrouw van nu.
Wij hebben echt voor elk wat wils! Stijlvol, jong, van mt 38 t/m 58 en in de maten s t/m XXL.

De ruime winkel biedt zelfs de mogelijkheid aan minder validen om eens lekker te komen shoppen. Ruime paden en ruime paskamers.

De sfeer in de winkel is volgens Hester en Henk Dekker mede bepalend voor het succes van Damesmode Dekker. Onze klanten zijn echt aan het winkelen; ze nemen er vaak de tijd voor en dat doen wij ook. Wij staan te allen tijde klaar om onze klanten te adviseren en natuurlijk ontbreekt het kopje koffie of thee niet; dit wordt door iedereen bijzonder op prijs gesteld.

Daarnaast hebben wij een ophaalservice. Bent u slecht ter been of heeft u geen vervoer? Dan halen wij u GRATIS op. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de winkel.



"damesmode maten 38 t/m 54"
Adres: Hoofdstraat 53, 7921 AC Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528-373288
Stad: Zuidwolde
Route: Hoofdstraat 53
Postcode: 7921 AC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Grote maten winkel Hoogeveen, Dekkers mode, Henk Dekker Mode, Grote maten winkel Meppel, Grote kledingwinkel Drenthe, Damesmode Meppel, Midi Mode Zuidwolde, Facebook Modehuis Dekker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooi By Janika Mooi By Janika 181 meter Kleine maar gezellige damesmode zaak. Leuk geholpen zonder opdringerig te zijn... dat...
Recensies
Koop hier altijd kleren met mijn moeder en wij ervaren veel klantvriendelijkheid en goede service zoals gratis broek korter maken etc. Kleding is duurder maar van een goede kwaliteit.
Een prachtige winkel met mooie merken. Gisteren weer geweldig geholpen om leuke kleding uit te zoeken voor mijn moeder. Bij binnenkomst aangegven wat we zochten en in no time had Hester t gevonden. Top service!
Vandaag goed geslaagd! Gezellig geholpen door Hester. Koop niet elders wat je in je in je eigen dorp kunt doen!
Wij zochten een kledingwinkel voor "een maatje meer" Even gegoogeld een kwamen uit bij Dekker Zuidwolde. Voor de eerste keer. Echt een familiezaak. Prettig geholpen door de dochter van eigenaar en een leuk gesprek gehad aan de koffietafel.Wij vonden het heel prettig en geslaagd winkelen in deze winkel. Zeker voor herhaling vatbaar. Wij komen terug. Tot gauw.
In deze winkel word je prima geholpen en er is ook koffie
Leuk personeel, denken et je mee!
Mooie, ruime winkel met veel verschillende merken voor jong en oud. Alhoewel ik in eerste instantie dacht dat het een winkel voor mijn moeder zou zijn, kan ik er zelf heel goed slagen met merken als Yest, Taifun NickJean en Poools. Daarnaast leuke bijpassende sieraden en tassen! Voor mijn moeder merken als Gerry Weber en Doris Streich. Fijne sfeer hangt er in deze winkel. Zeker een aanrader!
Geweldige zaak, mooie collectie ook voor de grotere maat. Verkoopsters die goed adviseren en geen moeite teveel is en met mensenkennis
Prachtige zaak! Gezellig en gemoedelijk personeel. En de koffie staat altijd klaar!!
Geweldig Prachtige kleding de super wordt je er geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid