facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Damen Motor-Rijopleidingen

Damen Motor-Rijopleidingen

Info

Gespecialiseerde Motorrijschool

Geschiedenis

Gespecialiseerd in het geven van instructie motor-rijbewijs, voortgezette rijopleidingen, herhalingsdagen, training aan her-opstappers en training met betrekking tot angst. Voor meer informatie zie de website.



Nieuwe rijbewijsregels vanaf 2013

Vanaf 2013 gelden er nieuwe regels voor o.a. het motorrijbewijs. Er komen drie categorieën: A1, A2 en A. Verder wordt de leeftijd om direct op te gaan voor de zwaarste categorie motor (onbeperkt vermogen) in 2013 verhoogd van 21 naar 24 jaar.

De categorie A1 (lichte motor tot 125cc en 11kW) kan straks worden behaald vanaf 18 jaar (rijles met 17). De categorie A2 (middelzware motor tot 35 kW) kan voortaan na een examen worden behaald na twee jaar A1, dus minimaal op 20-jarige leeftijd. Twee jaar later kan de kandidaat (22 jaar) bij het CBR opgaan voor de zwaarste categorie A (onbeperkt vermogen). Als iemand rechtstreeks in de zware cateogorie wilt instromen, moet hij/zij 24 jaar zijn.

Momenteel kan een 18-jarige het motorrijbewijs halen met een lichte motor (25 kw). Hij/zij ontvangt dan het rijbewijs A1 (licht). Na 2 jaar wordt dit automatisch een “normaal” rijbewijs A. Het is dan niet nodig om wederom examen te doen. Ook kun je, als je 21 jaar of ouder bent, in één keer je “normale” rijbewijs A halen.

TIP!!

Als je de leeftijd van 24 jaar nog niet hebt bereikt en je hebt plannen om je motorrijbewijs te gaan halen, pak dan je voordeel in 2012 en start zo snel mogelijk met lessen!!!



"Het adres om je motorrijbewijs te halen! Al vanaf 2012 oprichting van Damen Motor-Rijopleidingen hebben wij een hoog slagingspercentage! Door een combinatie van jarenlange ervaring met motorrijden, lesgeven en werken bij de verkeerspolitie, zijn wij in staat om snel het maximale resultaat uit jou te halen. Wij proberen bij elke motorrijder verder te gaan dan het niveau wat vereist is voor het behalen van het motorrijbewijs."
Adres: West Achterweg 4, 3255AZ Oude-Tonge
Telefoonnummer: Zie de website
Stad: Oude-Tonge
Route: West Achterweg 4
Postcode: 3255AZ



op zoek naar gerelateerd: Motorrijbewijs, Motor theorie leren
Recensies
Top rijschool. Een aanrader! Kwalitatief hoog, efficiënt en altijd gezellig. In 2015 mijn A2-rijbewijs in 3 gehaald bij Mike. Geen onnodig extra lessen. Als Mike vindt dat je er klaar voor bent, ben je er klaar voor. Nu voor mijn A-vol rijbewijs gegaan. Alle belangrijke puntjes werden er in 1 les en voor het examen weer ingestampt door Mike en Gert-Jan wat heeft geresulteerd op het direct behalen van mijn rijbewijs =
Het kriebelde al even maar half januari begonnen met lessen. En ondertussen zit de opleiding er op, geslaagd voor beide examens en het rijbewijs ligt klaar om afgehaald te worden! Dit dankzij de ervaren instructeurs die met een directe en betrokken aanpak hun kennis overbrengen, altijd gericht om je beter te laten rijden. Ik vond de opbouw van de opleiding erg fijn, elke keer merkte ik weer een stap te maken, weer wat geleerd en onder de knie, een fijn gevoel. Maar bovenal is het gewoon een toffe plek om te leren motorrijden, altijd gezellig in de toko, en lekker rijden! Mike, Marc & Gert bedankt!
Vanaf het moment dat ik mike appte over de mogenlijkheden om te gaan lessen tot het laatste belletje nadat we geslaagd waren heb ik genoten van hoe mike en zn collega's zijn! De lessen waren top en super leerzaam. Altijd lachen en gezelligheid en je merkt dat mike echt houd van wat ie doet. Kortom ik zou iedereen deze rijschool aanraden. Vind het gwn jammer dat ik niet meer hoef te lessen Gelukkig hebben ze een keer in de 3 maanden een bedrijfsborrel waar ik zeker wel aanwezig ga zijn! Mike, marc en gert-jan, bedankt!!
De volle 5 sterren aangevinkt! Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Wat heb ik het naar mijn zin gehad elke les weer. Ik ga het lessen zelfs stiekem missen! De instructeurs zijn stuk voor stuk top. Ze geven goede feedback en zijn duidelijk. Ook kan je ontzettend met ze lachen. Ik heb geen moment spijt gehad om te gaan lessen bij Damen! Mike, Gert-Jan & Marc bedankt voor alles
Geweldige rijschool! Bedankt! Altijd met veel plezier naar de rijlessen gegaan, veel geleerd in een korte tijd. Zeker een aanrader voor iedereen die wilt leren motor rijden en op zoek is naar een rijschool.
Wat een toppers bij Damen rijopleidingen! Als je echt goed wil leren motor rijden moet je zeker hierheen gaan. Alles in 1 keer gehaald, theorie, AVB en AVD. Mike, Gert-Jan en Marc bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Ik kom zeker nog een keer langs in de Toko met mijn motorfiets Het was buutegeweun. Gr Marc Leenaerts/Brabantse Marc/Flup/Buschauffeur
Goede rijschool met nog betere instructeurs! Gezellige mannen die recht voor hun raap zijn, je op je punt zetten wanneer nodig, maar bovenal aan jou denken. Geen les teveel gehad Mike en Gert-jan bedankt!
Een echte top rijschool, hier eerst mijn A2 gehaald en 4 jaar later getrapt naar A gegaan. In 4 jaar tijd is er niks veranderd in de manier van lesgeven, en dat is in dit geval zeer positief! Goede straight to the point manier van lesgeven en communiceren, duidelijker kan het niet. Ook fijn is dat je niet alleen leert motorrijden volgens CBR standaarden, maar ook daadwerkelijk LEERT motorrijden.
DAMEN Motorrijopleiding is echt een top rijschool, toffe gasten en allemaal even goed in lesgeven. Bij deze motorrijschool leer je echt veilig en goed motor rijden, 100% aan te bevelen. DAMEN MOTOR-RIJOPLEIDING is de beste rijschool van Nederland hoog slagingspercentage, dus alle reden om daar je motorrijbewijs te halen!! Bedankt mannen:
Hier gelest, en geslaagd. Goede instructeurs met veel ervaring. Duidelijk over wat ze verwachten van je en mike eigenaar is een man met een gouden hart die alles op alles zet voor zijn lessers. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid