facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daltonschool Het Palet

Daltonschool Het Palet

Info

Op daltonschool Het Palet in NIeuw-Vennep wordt lesgegeven middels de principes van het daltononderwijs.

Geschiedenis

Op daltonschool Het Palet wordt lesgegeven middels de principes van het daltononderwijs, een onderwijsvorm waarbij het kind centraal staat en waar de focus ligt op zelfstandigheid, samenwerken en leren omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.

Het daltononderwijs wil kinderen vormen tot volwassenen die zelfstandig kunnen denken en handelen. Daarvoor is nodig dat kinderen, naast klassikale instructies, ook zelfstandig kennis en ervaring opdoen. Dat ze leren hoe je respectvol samenwerkt, hoe je keuzes maakt en hoe je een planning opstelt. Uitgangspunt is het vertrouwen in de eigen kracht van ieder kind.

Daltonschool Het Palet is een openbare school dus ieder kind is welkom, ongeacht geloofs- en/of levensovertuiging. Er wordt actief gestreefd om kinderen respect voor elkaars leefwijze en levensbeschouwing bij te brengen en naar normen en waarden als tolerantie en solidariteit.



"Daltonschool Het Palet is een officieel erkende Daltonschool. Binnen het daltononderwijs wordt ernaar gestreefd dat een kind zijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten optimaal kan ontplooien.Op onze basisschool wordt uiteraard les gegeven met beproefde en moderne lesmaterialen en volgens de normen die het Ministerie van Onderwijs aan basisscholen stelt. Daarnaast hanteren we de vijf kernwaarden van het daltononderwijs waarmee we de kinderen extra vaardigheden bijbrengen.Naast daltonschool Het Palet huisvesten tevens de buitenschoolse opvang Sterrenwacht en Kinderdagverblijf Queeny zich in het schoolgebouw."
Adres: Kalslagerring 15 - 17, 2151TA Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-626627
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Kalslagerring 15 - 17
Postcode: 2151TA



op zoek naar gerelateerd: De Boog Nieuw-Vennep, Scholen Nieuw-Vennep, Linquenda School Nieuw-Vennep, Obs 't Joppe vakantie, Floreer scholen, De LinQ, Basisschool Mozaïek, Mozaïek school
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Fontein (Nieuw-Vennep) De Fontein (Nieuw-Vennep) 1 km Goede bijbelgetrouwe prediking.
Obs 't Joppe Obs 't Joppe 1 km Een grote openbare basisschool, maar ondanks de grootte toch heel persoonlijk en geze...
PCBS de Ark PCBS de Ark 1 km PCBS de ARK, een school met: kwalitatief goed onderwijs, een betrokken team, onderwij...
OBS Merlijn OBS Merlijn 2 km Van harte welkom op de facebookpagina van OBS Merlijn. Kijk hier voor ons nieuws en l...
PCBS Opmaat PCBS Opmaat 2 km Fijne school, goede sfeer, oog voor de kinderen en voor de leerstof.
Recensies
Zeer slechte ervaring met deze school. Zoon heeft daar helaas 8 jaar op. Dochter na 1 jaar eraf gehaald.. Prioriteit daar is het theater en niet het les geven.weinig gevoel voor het kind en zijn beleving en ze handelen niet in het belang van het kind.
Onze 3 kinderen zitten/ hebben gezeten op deze school. De oudste twee kijken met veel plezier op hij basisschooltijd terug. Onze laatste zit er nog met veel plezier op. De leerkrachten zijn super in het begeleiden van de kinderen maar ook in het navolgen van de schoolregels. Normen en waarden staan hoog in het vaandel. Vooral respect elkaar, waarderen wie en wat je bent. Kortom ga eens kijken.
Heel goede Dalton school. Super aardige leraren
Een goede school met leuke leraren.
Beste school van Nederland
er zijn heel liefe juffen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid