facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daley shine

Daley shine

Info

Daley Shine, maakt uw auto weer als nieuw.
Wij maken uw auto helemaal schoon, cleanen de bekleding, en poetsen de hele auto aan de binnen en buitenkant.
Professioneel reinigen van uw auto van binnen en buiten.



"Daily Style Almere is een jong en sprankelend warenhuis. We bieden het grootste en uniekste assortiment feestartikelen om van ieder evenement een groot spektakel te maken. Van ballonnen, wegwerpservies, bedankjes, inpakmateriaal, decoraties tot aan woonartikelen, wij hebben het in huis. Ook voor artikelen voor themafeesten zoals verjaardagen, kinderfeestjes, bruiloften, babyshowers en gender reveal party's ben je bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk altijd tegen de laagst mogelijke prijs. Tot snel in een van onze filialen of online op onze website."
Adres: Wormerweg 4G-10, 1311XB Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31611207221
Stad: Almere-Stad
Route: Wormerweg 4G-10
Postcode: 1311XB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijschool Awin Rijschool Awin 6 km Super rijschool! na aantal keer gezakt te zijn bij Awin eindelijk geslaagd. in een wo...
Tesland Tesland 8 km Spiegels waren gejat en bij Tesland lagen nieuwe op voorraad. Meteen gekocht en ze la...
Recensies
Winkel met heel veel plastic dus niets voor duurzame types. Grappige dingen voor feesten en partijen. Aparte dingen om eten op te dienen. Er is altijd wel iets wat je kunt gebruiken. Lekkere ruime gangpaden.
Prima winkel voor wegwerp- en geschenkartikelen. Grote keus feestartikelen en leuke partij handel om lekker te snuffelen.
Prima winkel voor kinderfeesten tot aan thema feesten. Ook voor overige items goed, zoals wegwerp bestek etc. Ze hebben ook helium tank zodat je direct je ballon kan voorzien Vriendelijke medewerkers en goede service. Het kan best druk zijn advies is om buiten de drukke tijden te gaan.
Fijn personeel met leuke spullen voor feest
Beetje Action idee. Veel spullen voor feestje en partijen.
Leuke winkel met lage prijzen. Heb voordelig inkopen gedaan. Personeel was niet altijd bij de kassa dus was het lang wachten om af te rekenen.
Een hele fijn winkel waar je van alles voor een feest kan inslaan. Maar dan ook echt van alles! Ook tegen een vriendelijke prijs!
Zeer leuke winkel prijzen zijn ook nog leuk en betaalbaar ze zitten wel.op een plek waar je ze niet snel ziet
Leuke winkel met breed assortiment voor verjaardagen, geboorte, feestdagen en andere evenementen. Van versiering, tot ballonen, maskers etc. Kom je nog eens terug
Leuke dingen voor een feestje voor een scherpe prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid