facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakwerken Rotterdam

Dakwerken Rotterdam

Info

Dakdekker nodig? Dakwerken Rotterdam. Dakwerken Rotterdam kunt u rekenen op vakkundigheid klantgerichtheid en kwaliteit. Wij helpen u graag verder met alle werkzaamheden gerelateerd aan u dak.



"Als u op zoek bent naar een professional op het gebied van dakdekken, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een vakkundig bedrijf met jarenlange ervaring.Van spoedservice tot dakbedekking en van renovatie tot dakinspectie, niets is voor ons te gek. Wij staan klaar voor zowel de zakelijke als de particuliere klant."
Adres: Maasstadweg 5, 3079DZ Rotterdam
Telefoonnummer: +31102234065
Stad: Rotterdam
Route: Maasstadweg 5
Postcode: 3079DZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Royal Roofing Materials Royal Roofing Materials 687 meter Goed geholpen daar,aardig personeel
Dakdekkersbedrijf-jacobus Dakdekkersbedrijf-jacobus 3 km Prettige mensen met verstand van zaken. Leveren goede kwaliteit.
Gigant- dakengevelwerk Gigant- dakengevelwerk 3 km Super snelle reactie na telefonisch contact, binnen 1 dag offerte ontvangen. Ondanks ...
Recensies
Uitstekende service van deze dakdekker! Ze hebben ons dak geïnspecteerd en gerepareerd met hoogwaardige materialen. Vriendelijk personeel en geweldige resultaten.
Geweldig bedrijf om mee samen te werken. Het plaatsen van het nieuwe dak ging snel en ziet er prachtig uit! Ze hebben ook geweldig werk geleverd met opruimen.
Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die dit bedrijf aan mijn dak heeft uitgevoerd. Aardige en hardwerkende jongens. Zeker een aanrader!
Ze hebben een daklekkage gerepareerd boven mijn keuken, het hart van elk huis. Ze waren direct en vriendelijk en hebben de klus in ongeveer 2 uur geklaard.
Zeer aardige mensen bereid om te werken. Ze waren een zegen voor mij. Er zijn geen woorden om mijn dankbaarheid jegens hen uit te drukken. Bedankt jongens
Zeer tevreden over de uitleg en de vakmensen die het gemaakt hebben! Ik raad iedereen die nieuwe dakbedekking nodig heeft dit bedrijf aan.
Zeer professioneel en responsief. Makkelijk om mee te werken. Zeer aan te bevelen!
Vandaag nieuw dak geplaatst. Goed op elkaar ingespeeld team, prettige benadering en voldoende tijd om alles te bespreken. Harde werker en keurig netjes bedankt!
We hadden een complexe lekkage in ons dak. Ze bleven eraan werkene totdat het was opgelost. Aardige mensen en goede service!
Zeer tevreden over de snelheid waarmee ze kwamen en de klus hebben geklaard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid