facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAKTENT.NL

DAKTENT.NL

Info

Alle daktenten onder één dak!

Verkoop | Verhuur | Inruil

Geschiedenis

Alle daktenten | Altijd de juiste daktent



"DAKTENT EXPERIENCE CENTEREuropa's grootste keuze aan daktenten. Vanuit midden Nederland direct aan de kruising A1/A27 tonen wij alle modellen daktenten en accessoires van alle gerenommeerde merken.Wij hebben een geschikte daktent voor zowel personenauto's, SUV's, off-road voertuigen, busjes en trailers. Voor 1 persoon en van 2 tot 4 personen. Maak kennis met de daktent-drive-through, voor een snelle installatie van je daktent.Ook voor een stoere daktent tenttrailer bent u bij ons aan het juiste adres.Het Daktent Experience Center Baarn is dé plek om je te laten inspireren op het gebied van daktent kamperen en toebehoren. De koffie staat klaar!"
Adres: Oud-Eemnesserweg 5N, 3741 MP Baarn
Telefoonnummer: +31352031458
Stad: Baarn
Route: Oud-Eemnesserweg 5N
Postcode: 3741 MP



op zoek naar gerelateerd: Daktent prijs, Daktent 3 personen, Daktent merken, Daktent huren, Goedkope daktent, Daktent 4 personen, Daktent 6 personen, Daktent tweedehands
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TET TET 1 km TET® is de online cursus voor CBR theorie en proefexamens (Auto, Motor of Bromfiets)....
Wimperextensions Baarn Wimperextensions Baarn 2 km Ik zou hier niet heen gaan. Alleen al bij een vraag wordt er alles behalve klantvrien...
Winst met ActiveCampaign Winst met ActiveCampaign 4 km Jan heeft mij enorm goed geholpen met het opzetten van mijn Active Campaign. Duidelij...
Massage therapie Let op je lijf Massage therapie Let op je lijf 4 km Een fijne en doeltreffende massage gehad. Deze dame weet de knooppunten te vinden en ...
Emmy's Mantelzorg Groene Wereld Emmy's Mantelzorg Groene Wereld 4 km Emmy's Mantelzorg Groene Wereld staat voor aandacht, warmte, aanwezigheid, organisati...
Recensies
Enkele dagen voordat we op bezoek gingen naar daktent.nl, vernamen wij voor het eerst over dit concept en wijze van kamperen. Wij wonen in Amersfoort dus daktent.nl in Baarn was de meest voor de hand liggende optie om ons uitgebreid te laten informeren. We werden haast direct bij binnenkomst welkom geheten door een van medewerkers/ eigenaren met de vraag of hij ons kon helpen. Later bleek deze heer Menno te heten. Lang verhaal kort: hij gaf ons een uitklap en inklap demonstratie op een gereedstaande daktent op een volkswagen kever, waarbij wij tussen de uitklapdemo en inklapdemo in, ons uitgebreid in de tent hebben vergaapt aan de ruimte, het comfort én het uitzicht. Met name de aanvullende informatie over bevestigingsmogelijkheden die op onze auto van toepassing zijn, maakte dat wij verliefd op dit concept van kamperen geworden zijn. Inmiddels hebben wij een huurreservering gedaan om het een weekend uit te proberen. Daktent.nl dit was TOP, dank jullie wel!!!
Wat een warm welkom met uiterst eerlijk advies. Marcel en zijn compagnon Menno zijn naast twee geweldig vriendelijke mannen, zeer ervaren in hun branche en kunnen daarom gericht en objectief adviseren bij je volgende avontuur. De showroom is op zichzelf al een avontuurlijke beleving met aanwezig een breed assortiment aan kwaliteitsmerken op het gebied van outdoor. Zonder twijfel 5-sterren, eerlijk verdient!
Dit is echt een bedrijf waar de klant helemaal centraal staat. Heerlijk rond gekeken tussen de verschillende daktenten en heel veel info gekregen over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Heel fijn geholpen en we gaan denk volgende week al terug, omdat we weten wat we willen.
Ruime keuze in daktenten en luifels, maar ook in allerlei kampeerartikelen en aanverwante zaken. Een bezoekje meer dan waard. Daarbij goede service en advies.
Vanmorgen de Sheepie Jimba Jimba opgehaald voor op de Tracking daktenttrailer. Bedankt voor de goede service! Daktent.nl is een fijne zaak met aardig personeel en mooie spullen. Die kan ik dus zeker aanbevelen. Op naar mooie roadtrips!
Kundig, eerlijk en oprecht advies, lekkere koffie en veel te zien. Dit is werkelijk een snoepwinkel. Verkopers zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam zonder opdringerig te zijn.
Absoluut 5 sterren... Marcel en zijn medewerkers doen er alles aan je eerlijk en zo objectief mogelijk te informeren, want de keuze is groot. Uiteindelijk voor de Wild Land Rock Cruiser gegaan zie foto. Dankjewel daktent.nl. Ben blij met jullie..!!!
Super service, fijne tent goede vakantie gehad. Super bedrijf
Wat een leuke zaak, en veel modellen staan er gebruiksklaar opgesteld. Mee denkende medewerker, want wij wilde niet zomaar een daktent op de auto. Met een tevreden gevoel weer vertrokken.
Ontzettend klantvriendelijk en meedenkend! Met een beetje mazzel kon de tent direct gemonteerd worden en konden we met daktent en al terug naar huis! Goed qua advies, sympathiek qua prijs, super qua service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar DAKTENT.NL met het openbaar vervoer


Baarn, Oude Amsterdamsestraatweg 480 meter
573
Baarn, Oude A'damsestraatw. 480 meter
109

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid