facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakraam Garant

Dakraam Garant

Info

Dakraam Garant is een klein flexibel bedrijf dat u optimaal kan ondersteunen bij de keuze en montage van uw Velux Dakraam of Dakvenster.

Geschiedenis

Dakraam Garant is een klein flexibel bedrijf dat u optimaal kan ondersteunen bij de keuze en montage van uw Velux Dakraam of Dakvenster.



"Dakraam Garant is een installatiebedrijf in Venhuizen. Wij vervangen en plaatsen dakramen door bijna heel Nederland.Waarom kiezen voor Dakraam Garant:- Snelle en flexibele service.- Uitsluitend de beste materialen, hoge kwaliteit.- 10 jaar garantie.- Kundig advies, wij denken met u mee.- Betrokken, we zijn een kleine organisatie die graag netjes te werk gaat, wij zijn bij u te gast!"
Adres: Visser Roosendaalstraat 87, 1606 XD Venhuizen
Telefoonnummer: 0228764004
Stad: Venhuizen
Route: Visser Roosendaalstraat 87
Postcode: 1606 XD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dakraamgigant, Velux dakraam plaatsen Noord-Holland, Dakraam montage bedrijf, Dakraam specialist, Goedkoopste VELUX dakramen, VELUX dakraam prijs 2022, VELUX dakramen prijzen, Dakraam Hoorn
Recensies
Wel heel bijzonder. Bedrijf komt eerst langs om daarna onderbouwd een offerte te kunnen maken. Ik maak er tijd voor. We spreken af dat er twee offertes komen, afhankelijk van de opties die we willen. Duurt langer dan beloofd. Nagevraagd: we komen er snel op terug. En inderdaad, ze komen er weliswaar niet echt op terug maar wel van terug. 'We maken geen offerte om diverse punten'. Verder geen toelichting. Mijn advies: stop geen tijd in dit bedrijf, zoek beter gelijk naar een ander bedrijf dat wel in staat is minder standaard klussen uit te voeren.
Fijn zaken gedaan met Dakraam Garant. Nadat er op de zolder met succes 3 ramen zijn vervangen heb ik een nieuwe afspraak gemaakt om de overige ramen ook te laten vervangen. Dit ging ook naar wens. Heldere offerte, duidelijke communicatie en nette oplevering. Bij de tweede keer moest er wat geschoven worden met de planning maar doordat alles duidelijk was, was er geen probleem. Wat ik heel prettig vond was dat de mannen pro-actief naar oplossingen zochten. Zo hebben ze zelf de buitenzonwering weer aangebracht en hebben ze zelf aangeboden om op een cruciaal onderdeel extra te isoleren waardoor de ruimte nog veel prettiger is geworden. Ik kan dit aanraden!
Net bedrijf, Snelle reactie op offerte, goede communicatie en snel geplaatst. Wij zijn tevreden.
Tweede keer dat we zaken hebben gedaan. Prima contact. Kundige medewerkers. Netjes en ook nog gezellig. Raam snel en netjes geplaatst. Zeer tevreden
In offerte staat het aanpassen van de verticale dakconstructie om ter plaatse te vermelden dat ze geen aanpassing aan het knieschot doen. Retourkosten en arbeidskosten voor de klant. Kritischer offertes opstellen, waarmee zulke problemen kunnen worden voorkomen en zelf uitrekenen wat de te verwachte hoogte is van de bovenkant van het dakraam. Bij definitieve plaatsing eisen aan de klant gaan stellen dat er verplicht een onderslagbalk moet komen gezien de gewenste locatie van de dakramen en het houten aftimmerframe was te strak erin gemaakt, waardoor alle 4 de zijden van het frame scheef kwamen te staan. Dit zelf opgelost door lange houtschroeven in het frame en de sporen van het dak te zetten, waarmee ik het frame kon stellen. Verder vriendelijke personeel en wat ze doen, doen ze wel naar behoren.
Een echte aanrader Zeer netjes werk afgeleverd . Snelle plaatsing van mooie dakramen . Zeer vriendelijk al bij de eerste keer en 2 fijne mannen hebben mooi werk afgeleverd. Mijn dank is groot
Vandaag een dakraam laten plaatsen door dakraam garant. Samen gekeken waar het raam het beste geplaatst kon worden. Alles werd netjes achter gelaten moest alleen stofzuigen, wat normaal is Daarna een uitleg gekregen over het raam. Hele vriendelijke en nette mannen. Zeker een aanbeveling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid