facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakkofferhuren.nu

Dakkofferhuren.nu

Info

Bij Dakkofferhuren.nu huurt u voor een vaste lage prijs een dakkoffer of skibox. Inclusief dakdragers, zonder verborgen kosten.



"Wij verhuren dakkoffers, skiboxen en fietsendragers van het A-merk Thule uit Zweden. En bij uw dakkoffer monteren wij gratis bijpassende dakdragers voor vrijwel alle modellen auto's. Boek direct online, of vraag via de website een prijsopgave."
Adres: Kerkstraat 101, 3882BP Putten (gemeente)
Stad: Putten
Route: Kerkstraat 101
Postcode: 3882BP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Forza Scooter Verhuur Forza Scooter Verhuur 2 km Zeer goed geholpen door Forza. Mooie tocht gemaakt. Route gekregen die heel leuk was....
Recensies
Wat een top service! Bij aankomst was het al duidelijk: ik had een ander systeem nodig dan verwacht. Deze had Jasper niet op voorraad, en wij zouden de dag erna vertrekken. Jasper is voor ons naar een Halfords gereden om het eea te kopen, volgende ochtend weer langs gekomen en nu paste alles. En ook alle vakantie spullen konden nu mee, heel fijn! Dit noem ik pas klantenservice! Bedankt Jasper!
Wat een fantastisch bedrijf is dit zeg! hier klopt echt alles en zeker ook de communicatie met helderheid. Jasper werkt erg secuur en laat je pas wegrijden als alles gecontroleerd is op veiligheid, dat geeft je een supergoed gevoel tijdens bv uw vakantie. Ik raad het iedereen aan om hier te huren.
Geweldige service! Het maken van een afspraak via WhatsApp verliep heel soepel. En Jasper was erg flexibel met de tijden. Naar mijn idee ook een goede prijs-kwaliteitverhouding, dus zeker een aanrader!
Van tevoren duidelijk geholpen en alles werd goed gecommuniceerd. Montage werd goed naar gekeken en konden met een veilig gevoel op reis ! Prijs kwaliteit verhouding is super als we ze weer nodig hebben komen we terug :
Dakdragers gehuurd tegen een goede prijs. Service was top; dakdragers paar dagen voor vertrek gemonteerd en toen we terug waren, konden we ook rustig de tijd nemen met terug brengen. We zijn ook altijd vriendelijk geholpen!
Goede en vriendelijke service. Flexibel bij het tijdstip van ophalen en terugbrengen. Dakkoffer wordt zorgvuldig geplaatst. Goede kwaliteit dakkoffers
prima dakkoffer goed schoon vriendelijke man die dakkoffer plaatsten en verwijderen. goed advies al met perfect dus.
Goede service! Plaatsen van de dakkoffer wordt zorgvuldig gedaan.
Erg tevreden over de gehuurde dakkoffer en service.
Flexibele service, goede communicatie! Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid