facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakkoffer / skibox verhuur

Dakkoffer / skibox verhuur

Info

Heeft u extra bagageruimte nodig tijdens uw vakantie?
Huur dan een dakkoffer / skibox.

Geschiedenis


Thule ocean 780 dakkoffer / skibox te huur.
Inhoud: 430 liter
lengte: 195 cm
breedte: 78 cm
hoogte: 40 cm

De huurprijs:
1 week € 30,00
2 weken € 55,00
3 weken € 75,00

De dakkoffer wordt gemondeerd en gedemonteerd.

Bij het ophalen betaald u € 100,00 borg en de huur som.
Tevens geeft u een kopie van uw legitimatiebewijs af.

Let op!!!
Indien u een open dakrails (station) heeft, kunnen is het extra huren van de dakdrager mogelijk.
Meer prijs is € 5,00 per week.
Indien u een ander dakdrager nodig heeft, dient u deze zelf te verzorgen.

Bij interesse vraag snel naar de beschikbaarheid.



"Verhuur van dakkoffers en dakdragers. Zoek je extra ruimte voor je vakantiespullen, ski's, snowboards dan huur je een dakkoffer. We verhuren alleen materiaal van Thule, Zweedse topkwaliteit. Montage inbegrepen in de huurprijs. Afhalen of terugbrengen kan alle dagen."

"Verhuur van dakkoffers en dakdragers. Zoek je extra ruimte voor je vakantiespullen, ski's, snowboards dan huur je een dakkoffer. We verhuren alleen materiaal van Thule, Zweedse topkwaliteit. Montage inbegrepen in de huurprijs. Afhalen of terugbrengen kan alle dagen."
Adres: St. Remy 33, 6245 RC Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 0610892869
Stad: Eijsden
Route: St. Remy 33
Postcode: 6245 RC



op zoek naar gerelateerd: Dakkoffer huren Den Haag, Dakkoffer kopen Den Haag, Box-it, Sneeuwkettingen huren Den Haag, Dakdragers huren Zoetermeer, Dakdragers huren ANWB, Dakdragers huren Den Haag, Sportiek nl
Recensies
Dakkoffer gehuurd bij boxontheroof voor onze twee weken vakantie. Topservice! Snel gereserveerd en snel gemonteerd de avond voor de huur start. Geen borg of moeilijk gedoe, Mooie box en een goede prijs.
Tijdens de zomervakantie huurde ik bij Boxontheroof een dakkoffer. Het hele proces is optimaal verlopen: het ontvangen van de offerte, het maken van een afspraak voor montage en het terugleveren van de dakkoffer. Betalen kan cash of met Payconiq. De koffer was tip top in orde en spaarde heel wat plaats uit in de wagen. Hier kom ik zeker terug voor mijn volgende skivakantie. Bedankt voor de topservice, Frank!
Fijne service met montage en demontage en tevens een scherpe prijs voor kwaliteit. Zeker aan te raden om hier een dakkoffer te huren, zo kun je makkelijk met vier volwassenen op wintersport met één auto!
Dakkoffer gehuurd voor een 10 dagen. Zeer duidelijke communicatie, zeer vriendelijk!!! Montage en demontage top! Professioneel materiaal. incl aerodynamische dakdragers THULE wingbar Als we opnieuw een dakkoffer willen huren gaan we sowieso terug!
Thule dakkoffer gehuurd. Grootste uitvoering van 600+ liter. Top geregeld allemaal. Netjes erop gezet en weer gedemonteerd. Vriendelijk contact. Wij komen zeker terug als we weer een dakkoffer nodig hebben!
Een dakkoffer gehuurd voor mijn vakantie bij Frank. Communicatie was heel helder, kreeg meteen een bevestiging met een duidelijke prijsopgave. Montage doet hij geheel zelf wat extra fijn is. Prijzen zijn vgm andere verhuurders veel gunstiger
Super vriendelijke mensen. Goed en duidelijk mee te communiceren. Prijs is goed en de kwaliteit die je krijgt zeer zeker ook! Alles wordt netjes gemonteerd en uitgelegd en bij terugkomst gedemonteerd. We zullen volgende keer weer hier een boxontheroof huren.
top kwaliteit van de boxes en een toffe Frank ! Zal terug aan Riemst in het toekomst gaan... à recommander !
Een box on the roof voor een goede prijs en perfecte service!
Top bedrijf! Enorm prettig contact met Frank. Reageert snel. Dakkoffer was van uitstekende kwaliteit. Voor mijn Tesla model 3 was het niet makkelijk een dakkoffer te vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid