facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dakdekkersbedrijf Brabant Dakspecialist Daklekkage Dakdekker

Dakdekkersbedrijf Brabant Dakspecialist Daklekkage Dakdekker

Info

Dakdekkersbedrijf Brabant werkt met verschillende producten zoals PVC, POCB, Zinken, Koperen of EPDM dakbedekkingen op platte daken en dakgoten

Geschiedenis

Dakdekkersbedrijf in Brabant
Installatie Nederland is uw dakdekkersbedrijf in Brabant. We zijn uw specialist uit Dongen, werkzaam in bijvoorbeeld Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch en omgeving. Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor het vak, vanuit een ware dakdekkersfamilie. Inmiddels in handen van William de Bont, die het ambachtelijke vakmanschap door zijn leermeester Corne de Hoog kreeg bijgebracht.

Hij ging al vanaf zijn zeventiende mee met de specialisten van het dakdekkersbedrijf, zodat hij het dakdekken al van jongs af aan leerde. U ziet dat nu bovendien terug zijn zijn ‘harde werkers’-mentaliteit, die de professionaliteit enorm ten goede komt. Ondertussen studeerde hij aan het ROC in Tilburg, om het dakdekken en de andere diensten ook vanuit de theorie uitstekend onder de knie te krijgen. Dat resulteert in mooie symmetrische lijnen voor de daken, met een stijlvolle afwerking op basis van een technisch uitstekende constructie.

Dakdekken en meer
We zijn uw dakdekkersbedrijf in Brabant en omgeving. We kunnen het dak bedekken, al zijn we daarnaast gespecialiseerd in een aantal andere diensten. Door vernieuwend te werken op basis van uitstekende service, vakbekwaamheid en heldere communicatie gaan we graag vakkundig voor u aan de slag. Uiteraard voldoen we aan belangrijke certificeringen en hanteren we een veilige werkwijze. We zijn u graag van dienst met dakdekken, bijvoorbeeld in kunststof. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in dakisolatie, dakterrassen, hemelwaterafvoeren en bijvoorbeeld lichtkoepels.

We gaan graag voor u aan de slag in Breda, Eindhoven, Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk, Etten-Leur, Rijen, Oosterhout, Den Bosch en Tilburg, net als in de rest van Brabant. Dankzij onze uitgebreide ervaring en professionele werkwijze zorgen we voor een dak dat weer jaren meekan, of helpen we u uit de brand bij een eventuele lekkage.

Dakdekkers gezocht? Vraag uw offerte aan
Dus, dakdekkers gezocht in Brabant? We zijn u graag van dienst met een dakrenovatie kunnen daklekkage verhelpen of voorkomen en brengen u op voorhand natuurlijk altijd een vrijblijvende offerte uit. Bovendien komen we gewoon gratis bij u langs voor een dakinspectie, om aan te geven wat we voor u kunnen betekenen. Interesse? Vraag uw offerte aan, dan gaan wij ermee aan de slag.

DIRECT HULP – 088-5454300 of Mobiel: 0646087090



"Met Dakdekker Nederland BV haalt u een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in huis, die door jarenlange ervaring, u op het gebied van verschillende soorten dakbedekkingen alles kan vertellen en adviseren. Wij komen graag in Brabant persoonlijk langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en te beoordelen. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakbedekkingen zoals Pannendaken, leidaken, Shingel daken, Bitumen daken, EPDM daken, PVC Daken, TPO Daken en Extrubit daken. Doordat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten dakbedekking op de markt zijn zullen wij tijdens een persoonlijke opname uw laten zien, voelen en uitleggen wat voor uw dak het beste geschikt is en wat de verschillen van materiaal en kosten zijn."
Adres: Bradleystraat 2, 5103 TK Dongen
Telefoonnummer: 0885454300
Stad: Dongen
Route: Bradleystraat 2
Postcode: 5103 TK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dakbedekking Brabant review, Dakdekkersbedrijf Dongen, Dakspecialist Brabant, De Dakspecialist, Dakspecialist Nederland, Dakpannen vervangen Brabant, Dakspecialist Benelux, Dakspecialist Geller
Recensies
Het werk werd snel uitgevoerd. Betalingen moeten snel worden gedaan onder druk van het bedrijf. Service is waardeloos, er moet nog steeds een paar dingen worden afgemaakt en dat gebeurt niet. Advies is niet betalen tot dat alle werkzaamheden zijn gedaan.
Fijne mannen! Heldere uitleg wat nu daadwerkelijk het probleem was en gelijk ook snel gerepareerd. Zeer te spreken.
Heeft helaas niet terug gebeld na achterlaten telefoonnummer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid