facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daka Harderwijk

Info

Daka, als 't om sport gaat!

Adres: Lorentzstraat 16, 3846 AX Harderwijk
Telefoonnummer: 0341-413960
Stad: Harderwijk
Route: Lorentzstraat 16
Postcode: 3846 AX


Openingstijden

Maandag: 12:15 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: OPENINGSTIJDEN DAKA Rotterdam Zuid, DAKA Sport, DAKA Amersfoort, Sneakers Harderwijk, DAKA Zwolle, Scapino Harderwijk, Openingstijden DAKA Groningen, DAKA Apeldoorn Openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rider Pro Rider Pro 505 meter Rider Pro biedt paardensportartikelen aan van de merken: Rider Pro, Mountain Horse, ...
Trek Bicycle Trek Bicycle 3 km Al vele jaren fietsen we met onze club de MTB kornuiten op fietsen van het merk Trek....
Recensies
Eigenlijk ging halve ster waard, in het verleden al mijn skispullen hier gekocht en ook heel veel andere sportspullen. Nu een verzoek om bindingen te controleren van wat oudere ski's . Ik wil ze niet eens afgesteld hebben, Ik wil alleen maar een bevestiging van iemand die er verstand van heeft of deze bindingen nog überhaupt wel goed zijn. Hij wilde dit alleen maar doen voor het schandalige bedrag van €25. Een waardeloze service.
Grote winkel met veel aanbod van kleding voor allerlei soorten sporten. Voor wintersport kan je er ook goed terecht. Winkel is makkelijk te bereiken.
Super slecht winkel nooit na toe gaan echt geen aanrader ze beloven van alles maar het word niet na gekomen zelf niet met garantie je word besodemieterd waar je bij staat dat deze winkel nog bestaat verbaasd me dan ook
Kleine Daka, ik kwam voor golfspullen maar die hadden ze niet
Eigenlijk geen ster waard… Zojuist in de winkel in Harderwijk geweest, opzoek naar sportschoenen. Medewerkers bleven met elkaar praten en niemand kwam ons helpen. Foto’s van de schoen gemaakt, om ze dan maar online te bestellen.
Heel fijn personeel met deskundig en uitgebreid advies over het kopen van een passend tennisracket. Ze nemen de tijd voor je zowel in de winkel als bij de kassa. Kom zeker nog vaker hier terug.
Kwamen voor een zwembroek. We werden de hele tijd aangestaard door een grote forse vrouw van waarschijnlijk de beveiliging. Leek net of ze gevangenisbewaker was zo stond ze erbij en wij haar gevangenen. Had het met mijn nichtje er over en wist precies wie het was. Had ze al een aanvaring mee gehad.
Ruime en opgeruimde winkel. Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt en je goed adviseert. Wat meer parkeerruimte zou geen overbodige luxe zijn!
Geen eens Nike voetbalschoenen
Vriendelijk behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid