facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dailycraft - By Kevin Knops

Dailycraft - By Kevin Knops

Info

Reclamebureau Dailycraft: voor smaakvolle communicatie. Grafisch Ontwerp, Websites, Merkenconcept, Social Media en Drukwerk

Geschiedenis

Mijn naam is Kevin Knops. Een 22 jarige creatieveling die ervan houd om te creëren. In 2015 heb ik mijn diploma Grafische Vormgeving gehaald en in 2016 heb ik mijn diploma Interactive Media Design gehaald. Als kind vond ik het al leuk om dingen te creëren. Als klein jongetje was ik al bezig met het maken van mijn eigen boekjes en tekeningen, dit heb ik nu uitgebreid naar websites, foto's, logo's en complete huisstijlen.



"Hi, ik ben Kevin en ik help u uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen door middel van online- maar ook offline ontwerpen. Ik ontwerp alles wat met design te maken heeft, denk bijvoorbeeld aan logo's, websites, complete huisstijlen, banners, advertenties etc. Ook kan ik u helpen met het beheren van uw social media kanalen. Dit zorgt ervoor dat u meer tijd heef voor de andere werkzaamheden die u moet doen."
Adres:
Stad: Oude-Tonge


Recensies
Door de geweldige service van Kevin is ons logo weer fris en klaar voor gebruik. We zijn erg blij met zijn continue afstemming om zo het beste eindresultaat te bereiken en kijken uit naar de volgende opdracht! Dankjewel Kevin!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid