facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Daily Donut

Daily Donut

Info

Californian style donuts.

Adres: Lange Bisschopstraat 5, 7411GK Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: +31681473090
Stad: Deventer
Route: Lange Bisschopstraat 5
Postcode: 7411GK


Recensies
zulke lekkere donuts heb ik persoonlijk nog nooit gehad zou mijn vingers er bij af eten. ben nu al aan het bedenken welke ik de volgende keer ga nemen een andere of weer de maple bacon.
Gezellig klein zaakje met super lekkere verse donuts! Veel keus uit verschillende smaken donuts zoals met glazuur, aardbei, chocolade of cheesecake met cream vulling. De eigenaar is ook erg vriendelijk en heeft veel passie voor zijn Californië style donuts.
Super lekkere donuts met veel variatie, ook de thee en de drankjes zijn aan te raden, goede prijzen en de staff is ook heel gezellig en aardig, gewoon komen :
Onwijs lekkere donuts. Zeker een nieuwe klant erbij!
Heerlijke donuts, bossenglazuur had veel smaak komen zeker en keer terug. Aanrader
Ons bezoek aan Deventer begon bij Daily Donut. Heerlijke donuts die er ook nog eens heel leuk en kleurrijk uit zien. Eigenaars zijn super vriendelijk en gastvrij.
Ik ben eigenlijk helemaal geen fan van donuts maar hier moet je er echt een donut gaan eten. Heerlijke gevuld met creme brulee of een speciale met lemon cheescake.
Mmmm. Donuts! Zonder gein, echt heel lekker.
Onwijs lekkere donuts en super aardige eigenaar, zeker aan te raden!
Leuke kleine en schone winkel met zeer lekkere donuts! Super vriendelijke en behulpzame eigenaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid